Remont

Jag provade Bellie på remont idag, och de gick jättebra. Hon verkade gilla den! Har haft det på henne tidigare men hon började ogilla den, jag tror det berodde på att modellen jag hade gick inte att få till bra på henne, den hamnade hur långt ner som helst och dinglade väl omkring där nere på nosryggen. Så troligtvis blev hon bara störd av den. Idag fick jag till de betydligt bättre. :-) Så jag tror B ska få ett remontträns/remontnosgrimma i julklapp.

Kommentarer
Postat av: Olivia

Sv: Jo, helt klart! Men en brösta i martingalen är ofta väldigt nödvändigt. Under mina tävlingsår har jag sett ett antal ekipage där martingalen har åkt av eftersom att det bara är en lös ring. Eller att den åkt långt upp på hästens huvud då den inte sitter fast i sadeln, de ekipagen har fått avbryta. Har också varit med om själv och sett andra när de gått sönder om det varit av dålig kvalité. Det kan vara bra att man har en "livlina" till den som sitter i sadeln. :) Snyggt och nödvändigt! :)

2011-11-25 @ 15:09:50
URL: http://vivanolivia.blogg.se/
Postat av: Ingela

Jag letade länge efter en remont som inte gled ner över näsborrarna. Sonic har ganska kort avstånd mellan näsborrar och mun så remonten var tvungen att ligga exakt på rätt plats hela tiden. I remonten brukar ju ringarna mellan nosremmen och sidostyckena vara runda och efter ett tag släpper nosremmen och glider ner. Jag gav nästan upp hoppet när jag hittade ett med trekantiga fästen istället, så att nosgrimman inte kan åka ner. Det tränset kostade litegrann förstås men det var det värt!

2011-11-25 @ 15:12:48
URL: http://semperfidelisesto.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0