Dagens bloggtips

En tjej som hittade in på min blogg och lämnade en kommentar efter sig, hennes blogg gjorde verkligen intryck på mig. Hon har en jättefin D-ponny som hon har kvar fast hon fyllt 19 och tävlat vad jag förstått aktivt förut. Iallafall, en kanonbra blogg verkar det vara! Ska definitivt prova följa den. :-)

HÄR är bloggen.

Kommentarer
Postat av: Olivia

Åh, så otroligt fina kommentarer du lämnar! Tack.



Jag tävlade aktivt ända till sommaren 2010 då jag fyllde 18 år och alla omkring mig började prata om storhäst och att sälja min ponny(som många tävlingsryttare gör, hel naturligt) Men för mig gick det inte och jag valde att betäcka henne med en hingst på 170cm - och på så sätt få min storhäst. Slutade helt att tävla, hade bara mitt sto och en lånad sällskapsponny och såg magen växa i 1 år.



Det har inte hänt något så jag tycker att höjder är läskiga men tittar jag på mitt sto idag och tänker att vi flög över höga hinder förr så skrattar jag bara. Hon har fortfarande kvar bäbismagen eftersom att hon fölade i somras och ser allmänt stabbig ut. Men eftersom att det är bara jag som har tävlat henne så har hon mycket kvar att ge trots att hon är 14 år och jag tänker testa henne bland storhästarna till våren!



(Är du från Sundsvall eller har jag helt fel? Jag har en gammal C-ponny som heter Chiquita, en skäck. Hon stod ett tag på Sundsvallsridklubb och tävlades av två systrar ett litet tag. Tänkte om du varit på den klubben då så kanske du minns henne/känner igen henne? :))

2011-10-14 @ 09:19:42
URL: http://vivanolivia.blogg.se/
Postat av: Anni Oveson

Hittade också in på just den bloggen nyss och kände samma sak! såå häftigt att hon valde sin bästa vän före tävlandet! :)

2011-10-14 @ 10:04:58
URL: http://teamoveson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0