;-)

Stallfest igår då som sagt. Vi var strax över 30 pers. Askul vare!! Hade supertrevligt. :-D Hihiiiii. Till och med E var med, fantastiskt. Dock satt han som en zombie mest hela tiden för han var astrött. Men de gick väl de å! ;)

Vill till stallet NUUUUU. Klev upp strax innan 7, och insåg fort att det var söndag och att jag måste vänta till strax innan 9 med att åka för de går inga bussar tidigare än så. SUCK. Vill verkligen ut nu. Ska hjälpa L med Quantas idag. Bilder kommer allesammans! Om L ger mig tillåtelse såklart. ;)


Myshästen. <3

Kommentarer
Postat av: Julia

sv: ja då förstår jag att du klipper! :) men jag rider för det mesta utomhus och på ridbana, så då har det inte behövts :)

2011-09-25 @ 07:41:42
URL: http://broddnyckel.blogg.se/
Postat av: FRIDA ELMLUND - en hästmänniskas vardag

SV; Nej, det är mer grå/grönt typ :) Köpte det iaf i Ullared ^^,

2011-09-25 @ 10:19:52
URL: http://fridaelmlund.blogg.se/
Postat av: Anna Gylling

Hej igen, kan inte sluta gå in och titta på dig och B. Försöker få det till mitt driv, inspiration för tillfället. Jag har det jättekämpigt med min gravare och är på snäppet att ge upp. Det är så olikt mig men det tar på krafterna att jobba på något som aldrig vill släppa med sig och bli bättre. Syftar då till galoppen, främst vänster, alla ridtravares största tröskel att ta sig över. Tänkte vara fräck och fråga om du har några tips eller råd hur jag bör bära mig åt? För allt jag prövar fungerar inte... Han är superfin i galoppen under tömkörning (förutom vänster) men inte alls uppsuttet. Tack på förhand iallafall :)

2011-09-25 @ 10:21:18
URL: http://willbetheone.blogg.se/
Postat av: Jennie

SV: Ja, det är en liten konst det där. Det är ju lättare när hästarna kan göra typ piaff och liknande då man kan gå lugnt brevid. Lite svårt med en häst som vill springa fort, man hänger ju inte med att kunna gå brevid så då får man ställa sig i mitten istället :P

2011-09-25 @ 12:54:59
URL: http://nobleride.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0