Aktiv tjej ;)

Imorse runt kvart över 7 cyklade jag ut till stallet för att släppa ut hästarna. Provade som sagt cykla ut, för första ggn.. och det gick bra, men det är en först en lång bro, och sen äre uppförs hela vägen. Så enda nerförs är när man ska ner från bron. Jag hoppade av och gick EN gång, men bara en gång! Måttligt stolt haha. Tog 15-20 min att cykla dit. Jobbigt som fan men jag kämpade på! De lär ju bli bättre ju mer jag cyklar. Känns som man kommer nån vart när man cyklar, när man går så tare lite längre tid.

Var där över 3 timmar och pysslade på och gjorde fint. Målade på lite där det behövdes så det blev ännu snyggare! Vi har ett sjukt snyggt stall.

Bellas ben var bättre idag efter en natts omläggning. Det är mest knäet som är tjockt nu. Om jag hinner senare ska jag gå en promenad med henne, och inatt får hon stå lindad med vanligt bandage så får jag se om det hjälper bättre/sämre.

Satte upp nya boxskylten idag oxå, haha... smidig man är liksom. Hade ingen skruvdragare så först hittade jag ett par asbra spikar och en hammare som jag försökte mig på. Gick inge vidare och hamrade på skylten ett antal ggr innan jag beslutade att ge upp innan jag gjorde bort mig. Så gick vidare och hittade en mejsel, och nåra fina skruvar. Haha. Så jag fick upp den med hjälp av det, men skruvarna är ute en bit fortf, så behöver en stark man eller en skruvdragare för att få in dom sista biten.

Cyklade hem sen och det tog endast 10-11min. SKÖNT! Det var ju nerförs nästan hela vägen hem, bara uppförs när jag skulle över bron, och sen rullade jag nerförs och så var jag hemma. ;) GILLA.


Kommentarer
Postat av: Jennie

SV: Tack :D



Du kan prova lägga ett omslag med bikarbonat, finns att köpa i mataffären bland bakverken tror jag. Ett vitt pulver som du blandar ut med vatten till en gröt och lägger på det svullna benet och lindar om. Bikarbonat har förmågan att dra ur vätska :) Bara ett tips, som jag använde på Jippan när han var som värst :(

2011-09-04 @ 12:12:27
URL: http://nobleride.blogg.se/
Postat av: Alice

Snygg design, och jättefina bilder :)

2011-09-04 @ 13:07:57
URL: http://connoz.blogg.se/
Postat av: Sofie - Ejan

Står under information från förbundet ganska långt bak i tidningen.

Förstår inte heller hur de kan vara respektlöst mot hästen att prata i mobilen när man rider, såvida man inte gapar och skriker då för de kan jag anse vara respektlöst mot hästen, men annars? Naae.

2011-09-04 @ 14:23:24
URL: http://ejankolifejan.blogg.se/
Postat av: Charlotte

Sv; Ja ellerhur xD

2011-09-04 @ 15:02:12
URL: http://dressyrlovet.blogg.se/
Postat av: Q med ridtravare i fokus!

Kul att du kan cykla till stallet. måste dock vara skönt med nedförsbackarna på hemvägen ;-)

Hur långt har du till stallet i km?

mvh/Q

2011-09-04 @ 21:49:22
URL: http://qodrofenia.bloggplatsen.se/
Postat av: Camilla

Me like nedförsbackar :P

2011-09-04 @ 21:49:42
URL: http://camillahastskotare.blogg.se/
Postat av: Johanna

Skönt att det är bättre med henne nu!

Vi har bytt adress igen för en kompis och jag ska ha bloggen tillsammans ;)



Ha det gott!

2011-09-04 @ 22:11:52
URL: http://maggieembla.bloggo.nu/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0