Bästa försäkringsbolaget?

Snälla ge mig det bästa försäkringsbolaget NU. Kom med alla bästa tips ni har FÖRUTOM Agria.. Nu får det fan vara nog, jag kommer mest troligt byta bolag så fort B är frisk från sin skada...... Jävla kukföretag.

Och med bästa bolaget menar jag PRISVÄRT, och PROBLEMFRITT.

EDIT:
Hur rätt tycker ni att det är att dom satt reservation för HÄLTA HÖGER BAK på Bellie för att jag råkade nämna att hon hade en skada som vi skulle in på klinik nästa dag för??? Då tog dom automatiskt att det var en hälta och skrev en fittig jävla reservation. Ringde och bad om att få de ändrat och då skulle dom ta bort de, men när jag fick nya papper igen så hade den inte alls försvunnit utan endast ändrats till just HÖGER bak istället för samtliga ben.

Finns ingen jävla anledning att sätta reservation med omprövning med böjprov + longering för att HON HAR EN AVSLITEN SENA. Jävla fittagria. GUD vad jag kan bli förbannad när sånthär sker. Till veckan ringer jag igen, och jag SKA ha min vilja igenom annars kan dom flyga och fara så långt pepparn växer och så byter jag bolag till något som vill HJÄLPA sina kunder. Dom kan väl förfan vara glada över att jag var ärlig och sa att hon hade en skada som skulle kollas upp (jag skulle försäkra upp henne), istället för att hitta på egna jävla teorier om vad problemet är och dra slutsatsen att det var en HÄLTA???

Är det rätt att göra så tycker ni? Kommer definitivt gå vidare med detta. Inte för att jag har något emot att göra böjprov då jag gärna gör det 1 gång om året i vilket fall, MEN det är principen att dom gör såhär som jag blir förbannad på. Dessutom kommer det ju att ta tid, man kan ju fan inte böja igenom ett ben med en skada som stör själva reflexen som säger åt benet att BÖJA SIG. As.

Kommentarer
Postat av: Anonym

Har sveland och if te mina hästar. aldrig vart några problem att få ut på försäkringen, har tyvärr även dömt ut en häst som veterinären inte ens hittat felet på och sveland har ersatt både behandlingar i över ett år och liv fick jag ut utan problem.



agria krånglar ofta har jag fattat det som, så jag har inte valt dem te mina och kommer inte göra heller.

2011-09-10 @ 19:05:20
Postat av: Lina - Team Hippoteket

Jag har agria och har aldrig haft något problem med dem! Gäller nog att ha ett bra ombud, vilket jag har.

2011-09-10 @ 19:33:44
URL: http://sallberglina.blogg.se/
Postat av: Ellinor

Rekommenderar dig starkt att inte byta, då det är oerhört vanligt att man påstår att skadan på något sätt uppkommit innan hästen blev försäkrad hos det nya bolaget. Är omöjligt för hästägaren att bevisa motsatsen i princip.

2011-09-10 @ 19:37:31
URL: http://felfri.net
Postat av: Agneta

Jag har if till både hästar och hundar. Har funkat utmärkt såhär långt. Till hundarna har jag haft if/sleipner (som if hette förut)i 16 år och tre hundar, har aldrig strulat. Sveland har jag också bara hört gott om. Ring runt och prata med dem du.

2011-09-10 @ 19:40:23
URL: http://agnetautanh.blogspot.com
Postat av: Jenny

Jag har Tingelings försäkring hos Sveland och har dessutom enbart en fast självrisk. Har haft dom till min shettis tidigare o hade inga problem när han stod på Ultuna med skadad piphasbursa som opererades pga spark.

Även katterna har jag hos dom och har aldrig haft problem med reglering eller liknande.

2011-09-10 @ 20:29:28
URL: http://lilatiger.blogg.se/
Postat av: Q med ridtravare i fokus!

Jag har alltid haft folksam till mina hästar och aldrig upplevt några problem och knas har ju tex varit till kliniken och till hemma vet mer än en gång om vi säger så.

mvh/Q

2011-09-10 @ 20:34:53
URL: http://qodrofenia.bloggplatsen.se/
Postat av: malin

jag gillar inte agria heller, hade en av våra hästar försäkrade där (kommer inte exakt ihåg i vad) hon fick i allafall förlossningsfång och fick gå på buta i 4 månader. Försäkringen skulle täcka veterinär kostnader och en del av medicinen,men vi fick inte ut en krona och tillslut blev hon utdömd. Efter de fick vi inte heller ut en krona,under dom 4 månaderna åt hon buta för 8 tusen. helt fruktansvärt att man har betalat försäkring i så många år och sen inte få ut något fast försäkringen skulle gälla..

2011-09-10 @ 20:56:39
URL: http://mullesdrommar.blogg.se/
Postat av: Jenny

Sv: Ja, det är det enda och dentalt jag förbrukningsmaterial kan tillkomma för det är ju sånt man får betala annars också. Veterinärvård 100000 kr och livvärde 35000 kr ger mig en premie på ca 6500 per år tror jag det är. Och då som sagt ingen % del utan enbart 2000 kr i självrisk.

Tror inte det är några bekymmer att byta om du har ett färskt besiktningsprotokoll när du byter, men ring o kolla med dom. Jag flyttade Tingeling från IF när jag köpte henne o det var inga problem, men så hade hon ingen historik hos försäkringsbolaget heller.

2011-09-10 @ 21:37:11
URL: http://lilatiger.blogg.se/
Postat av: Emelie

Jag har sveland =) Har aldrig haft något problem med dom, inte ens när Chanel var tvungen att gipsas. Rekommenderar dom!

2011-09-10 @ 21:39:58
URL: http://semlur.blogg.se/
Postat av: Jenny igen

Eventuellt tror jag förbrukningsmaterial kan tillkomma ska det stå...svarar från iphonen o den fyller i sina egna ord ibland... ;-)

2011-09-10 @ 21:40:52
Postat av: Helena

tyvärr är det inga som helst konstigheter det du erfarit och beskriver, spelar ingen roll vilket bolag du har, hästen ska vara besiktigad UA för att inte få reservationer och har den en skada du dessutom själv konstaterat när du ringer så självklart får du en reservation. Jämför med om du ska försäkra din bil och säger att bilen är kaputt i dagsläget - SJÄLVKLART kan du inte fullteckna en försäkring då.



i det läget du befinner dig med en häst med skadehistorik skulle jag ALDRIG riskera att byta bolag oavsett vad du tycker om nuvarande bolag. det är bäddat för problem.

2011-09-10 @ 21:48:58
Postat av: Jossan

Jag har ju Agria, och ä inte alls nöjd med dem, MEN pga risken att det nya försäkringsbolaget kommer hävda att kommande skador skedde innan de försäkrade henne tänker jag inte byta, dock ska jag höja den. Dock ringde jag Dina Försäkringar och kollade med dem, pris osv sen pratade jag med Agria igen och fick en bättre deal än den jag hade. Vid byte av försäkringsbolag kan man få reservationer på gamla skador - något som är mycket vanligt.

2011-09-10 @ 22:36:27
URL: http://www.dressyrnissen.se
Postat av: Sandra

Jag har folksam, enligt mig funkar dom bra :)

2011-09-10 @ 23:09:59
URL: http://sandriey.blogg.se/
Postat av: Pernilla

Folksam är bäst!! Va inne med min travare som fick knäledinflammation på båda bak och fakturan gick gå 7800 och vi behövde betala självrisken! Tycker att dom är kanon bra!! :)

2011-09-11 @ 10:26:39
URL: http://woodymille.blogg.se/
Postat av: Malin

Jag gillar INTE agria. Jag bytte från agria till IF för typ 8 år sedan. Är nöjd med IF. Det är inte de bästa att byta bolag men det funkade bra för mig.

2011-09-11 @ 11:39:51
URL: http://kyro.blogg.se/
Postat av: Erika

Jag har IF aldrig behövt använda försäkringen på Raski peppar, peppar!



Men Grim har även IF och de fungerar kanon när vi varit på klinik osv.

Trevliga o vänliga när man ringer, samt bra pris.



Går gå in på IF och se själv vad priset hamnar på.

2011-09-11 @ 14:32:42
URL: http://eriikapettersson.blogg.se/
Postat av: lina holmbom

Jag har folksam på mina hästar och hundar + annat.Det har fungerat bra för mig och ombuden är jättetrevliga :)

2011-09-11 @ 14:53:42
URL: http://blog.skrotpilot.se
Postat av: Rebecca

Jag rekommenderar inte IF! Och det är inte för att det inte funkar med utbetalningar och sånt utan just för det du kanske läste på min blogg. IF är verkligen inget bolag jag sätter foten i igen inte Agria heller! Nu har jag fått min kompensation för allt strul som varit där men fy för dom på IF! Sveland har jag nu, mest för att de var det enda bolaget som finns kvar med en fast självrisk. Kan inte uttala mig hur dom funkar då jag inte haft dom så länge men jag är nöjd än så länge!

2011-09-11 @ 15:15:39
URL: http://www.zkold.devote.se
Postat av: Linda

Okej det finns dom som inte är nöjd med IF, konstigt nog, jag kan bara ge dom en hyllning.

Jisses vad bra dom är! Jag har haft dom i flera år, har både hundar och hästar o mig själv försäkrad där. Har ju haft lite otur med mina djur under åren så det har blivit mycket veterinärbesök.

Jag säger bara det, shit vad IF är bra!



Jag kommer aldrig byta. Vet iaf fler som ska byta från agria till IF

2011-09-11 @ 16:24:28
URL: http://mittangsull.blogg.se/
Postat av: Tova

Jag har Dinaförsäkringar C:

funkar bra för mig!

2011-09-11 @ 16:55:07
URL: http://kazince.blogg.se/
Postat av: Anonym

USCH!

Vi har agria till Zola, och kan ju meddela att dem inte är så väst snabba -.- vi skulle ha fått ersättning för ögonskadan men den har inte kommit än, (men när vi ringde samma dag som vet kom ut, så såg dem ingen anledning till att vi inte skulle få det) Sedan har vi ringt dem igen, och inget har hänt. Blir så trött, men så är det ju med försäkringsbolag, dem vill ju helst inte betala ut något, eller så... Kommer väl få till svars att "försäkringen täcker inget om det är jourveterinär som kommer ut" -.-

Vet dock inget bra annat försäkringsbolag för djur! :S

2011-09-11 @ 17:09:42
URL: http://beeatrice.blogg.se/
Postat av: Jennie

Jag har alltid haft Agria, till alla mina djur. Det har aldrig krånglat för mig och då bodde jag ju mer eller mindre på kliniken med Jippan genom hans liv. Jag hade ju iofs reservation hela tiden för hans öga, men det var ju pga att han var felförsäkrad från första början.



Men visst är det tråkigt när det väl krånglar :(

2011-09-11 @ 17:32:49
URL: http://nobleride.blogg.se/
Postat av: Annso

Hade Agria förut till tidigare hästar, men Lillan har jag i Folksam. Agria gjorde så mkt försämringar så jag bytte även försäkring på hunden från Agria till Folksam. Är nöjd och har än så länge inte haft minsta problem med dem (har iofs inte haft så mkt med dem att göra senaste tiden peppar peppar)

2011-09-11 @ 19:37:18
URL: http://chicbanker.bloggplatsen.se/
Postat av: Jennifer Larsson

FOLKSAM! Skitbra tycker jag att dom har varit. Sedan så är Barbro Peterzen ombud för hästdelen där och hon är väldigt aktiv innom färsta också :)

Postat av: Anette Nord

Jag har Folksam till Buffy, betalar en premie på 3674kr per år, då är hon a1 försäkrad. 15.000 liv & 100.000 Vet.vård + Rehab tillägg. Tror självrisken ligger på 2600 & så betalar man 10% på överskjutande.



Hade Folksam till min förra häst oxå, (A1 liv & vet + rehab) och när han fick åka in på Strömsholm för en skada på vänstra bakkotan m operation, spolning & medicin i 10dagar så gick "notan" på nästa 40.000:-, Jag behövde "bara" betala ca 7.000 när jag hämtade ut honom, resten tog Folksam.

2011-09-11 @ 22:18:24
URL: http://anette-nord.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0