Finaste Quantas!

Åh idag har jag ridit Quantas. Bellis följde med som handhäst och dom två funkade superbra. Haha Bellis hade svårt att hänga med Q's stooora steg bara haha. Det var fjärde ggn jag red honom, och jag säger bara SHIT vad han har utvecklats! Idag var han verkligen imponerande. Han var jättestadig i skritten och bitvis i traven, och att byta varv och ställa om osv var inga problem. Förut har han varit ganska vinglig i både skritt och trav, och lätt kört upp huvudet och tappat de mesta. Och att ställa om, göra halt osv har han inte orkat med bibehållen eftergift. Men idag!!! :') Fina hästen. Han kändes otroligt mkt starkare i kroppen, och idag så knäppte han inte alls av och släppte bettet. Han sög tag i arbetet och verkligen VILLE. Fast vilja har han alltid haft mkt av, dom ggr jag ridit.

Sen hoppade vi lite studs
, 4 st. Och han var först lite seg, hade inte riktigt dedär GOET. Så jag tog en liten pisk och la till 2 ggr sen jädrar fick jag fram honom hur bra som helst.

Han är verkligen helt fantastisk. Och vad underbart för honom att få ha kommit till såna fina människor till ägare som han gjort!

Åh ge mig fler hästar att utbilda! Detta är ju SVINKUL!
Och att få höra av ägarna att det verkligen KÄNNS på hästen oxå, helt otroligt roligt.


Kommentarer
Postat av: Erika

Smidigt att ta med henne som handhäst. :)

Hur är det med Bellie nu ?

2011-09-21 @ 18:39:34
URL: http://eriikapettersson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0