LESS

Är så sjukt less nu. Har varit otroligt peppad på både skola och praktik nu, och allt har passat mig i minsta lilla detalj.. Jag är ju annars ganska svår om de är ngt som inte passar, tyvärr. Ger lätt upp, skolkar, är påväg att hoppa av osv. Men nu har allt varit bra och jag har trivts super med upplägget... Men så idag får jag veta att jag inte får läsa en viss kurs, och det betyder att jag måste ha gympa B trots allt. Och jag gick kanske 3 ggr? Förra året... Jag vägrar. Jag har skitsvårt för gympa i en såndär stor grupp och allt, och jag är ALDRIG med på bollsporter. :S Så.. givande? Jag kommer bara få IG i vilket fall. Så jag fattar inte vrf jag inte får läsa den kurs jag vill, som jag är motiverad till att läsa och som GER MIG något. Och som kompletterar mina betygspoäng. Suck. Är så fittigt less nu. Vart så arg så jag gick hem.. har ringt skolverket oxå men det gav ju fan ingenting.




Har iaf ringt Bellas vet.
nu oxå ang. lymfangiten. Men jag skulle fortsätta skritta henne för hand som jag gör, och linda på nätterna. Och återbesöket blir om ca 3 veckor, vi sa att jag kunde vänta lite längre. Frågade även hur det gick för ponnyn med samma skada som B, och han var helt återställd efter hans 4 veckors vila. Sån tur lär väl inte jag ha eftersom det gått 3 veckor redan och B är då rakt inte återställd. Visst hon böjer benet när man lyfter det osv, och det är ju en bra förbättring. Men det går ändå lätt att dra rakt bakåt ändå. Så vi får väl se........

Allt känns jävligt hopplöst just nu. Vill bara grina.

Kommentarer
Postat av: Lina - Team Hippoteket

Så tråkigt! Man får gråta

2011-09-07 @ 12:48:07
URL: http://sallberglina.blogg.se/
Postat av: Moa :)

Förstår att du blir fett less, hade också blivit det..

2011-09-07 @ 15:29:39
URL: http://hastflikkan.blogg.se/
Postat av: ida

Hej! Ge INTE upp! Det kommer att ordna sig med Bella, vet av en häst som hade Lymfangit, mycket allvarligare än vad Bella verkar ha, toog lång tid innan de tillkallade vet, men hon blev återställd, sen har ju Bella ytterligare en skada, men håll bara ut så åska du se att det kommer att gå bra =) Jag hoppas det ialla fall, håller tummarna för er. Och tack för en bra blogg, läser den dagligen =) Hoppas det ordanr sig med pluggandet också.

2011-09-07 @ 16:10:53
URL: http://himlahastliv.bloggo.nu
Postat av: Alexandra - Tävling på bloggen, vinn en grimma från Catago!

Släpp ut känslorna, det brukar kännas bättre sedan!

2011-09-07 @ 16:16:19
URL: http://barefootangel.blogg.se/
Postat av: Anni Oveson

Men alltså angående det där med idrotten. Jag VÄGRADE också vara med, och istället fick jag lov att göra teoretiska uppgifter. Bl a skrev jag ett arbeta om mina tankar kring ridsporten, och varför de flesta elitryttare är män, trots att de flesta ryttare överlag är kvinnor. Jag fick VG i slutbetyg trots att jag inte medverkat på idrotten EN ENDASTE gång. Man ska inte behöva tvingas att medverka i något man inte vill.

2011-09-07 @ 17:09:49
URL: http://teamoveson.blogg.se/
Postat av: Q med ridtravare i fokus!

det finns inte en möjlighet att du kan kvittar ridtimmar mot gympatimmar och sedan gör något arbete ang ridningen.Fast ni kanske inte har den möjligheten där uppe hos er?

Prata med berörd lärare annars och berätta vad du känner.Det brukar inte vara omöjligt att få till någon annan lösning.kämpa på!

mvh/Q

2011-09-07 @ 19:38:35
URL: http://qodrofenia.bloggplatsen.se/
Postat av: Jennie

Kämpa på tjejen! Du/ni fixar det här!

Kram

2011-09-07 @ 21:49:56
URL: http://nobleride.blogg.se/
Postat av: Q med ridtravare i fokus!

Jag hoppas det löser sig för dig.Jag gillar inte heller bollsporter, och var sällan med på dem på gympan i skolan .Och jag förstår faktiskt inte varför man ska tvingas in i olika sporter speciellt eftersom det oftast faktiskt är en fritidssyselsättning Känns väldigt onödigt om man ska prata nytta av det senare i livet.Motionera kan man ju göra ändå .utan boll ;-)Prata med lärare och rektor.Det måste går att lösa tycker jag.

mvh/Q

2011-09-07 @ 22:03:39
URL: http://qodrofenia.bloggplatsen.se/
Postat av: Malin

Ibland känns det som att allt i livet går emot en. Bara att kämpa på. Jag hatade också gympan i skolan men tog reda på hur mkt jag var tvungen att vara med för att få G och var bara med de gångerna haha ;P

2011-09-07 @ 22:08:02
URL: http://kyro.blogg.se/
Postat av: Johanna

Usch så tråkigt att läsa... Kämpa på ni fixar det! Håller tummarna för er ;)

2011-09-07 @ 22:27:00
URL: http://maggieembla.bloggo.nu/
Postat av: Michelle

Fyfan, vad hemskt! Hade jag varit tvungen att läsa gympa B hade jag dött, förstår inte varför man måste bli tvingad att vara med i idrott för, usch..

2011-09-07 @ 23:03:18
URL: http://mischi.blogg.se/
Postat av: Marie

Förstår att du blir less på idrotten... vissa skolor är så jäkla trångsynta.



Angående B hoppas jag att hon blir bra snart och att du inte ger upp! Jag förstår dig dock, min häst är höstgalen för tillfället och jag saknar en paddock/ridhus mer än någonsin!

2011-09-08 @ 07:43:55
Postat av: Emma

Vill du göra bildlänks byte? :)

2011-09-08 @ 09:18:37
URL: http://klemmas.blogg.se/
Postat av: Carro

Det löser sig ska du se, det brukar göra det till slut.

Och kan man verkligen tvinga nån att läsa Idrott B?? Verkar ju helt sjukt... Jag visste inte ens att det fanns iofs ;)

Idrott var min tortyr i skolan, var inte med många gånger kan jag säga... Men eftersom jag gjorde slutuppgiften som skulle lämnas in så fick jag G iaf. Prata med läraren om hur du kan lägga upp det isf, men verkar ju helt sjukt att man ska bli tvingad att idrotta! >:(

2011-09-08 @ 09:57:25
URL: http://sartorius.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0