Ridit lille Q

Blev tillfrågad imorse om jag ville rida Q. Självklart ville jag det! Han har stått i 2veckor så vi tog en skrittur till paddocken och red lösgörande. Han skrittade nån timma igår oxå. Han var jättefin! Jag måste jobba mkt med att använda mitt säte hela tiden, så att det inte blir passivt. Han knäppte av en del oxå så fick verkligen försöka få honom att ta stöd och få arbetet att gå genom hela kroppen. Men som sagt, överlag var han väldigt fin och trevlig. De är så magiskt när man kommer på sig själv att göra ngt galet, och så när man gör det rätt blir det en helt annan häst. Jag tror alltid omedvetet att jag måste ge superstora hjälper för att ngt ska hända, så jag får tänka supermkt på det. Att bara toucha lite lätt och inte överdriva.

Mockade åt 4 hästar oxå, sopade, fixade hö, vatten m.m. Så nu är jag trötter. Och allmänt hängig, som vanligt. Jag gillar ju hösten på sitt vis, men jag blir så jävla deppig och negativ speciellt på hösten. Och jag får otrolig huvudvärk på hösten, och en jobbig trötthet över mig. :-/ Menmen... bara att blicka framåt.

Ikväll ska jag rida lektion
på Elisa, orkar egentligen inte men jag VILL verkligen. Så så blir det. Vi ska även dela av en hage och flytta lite hästar m.m.

Kommentarer
Postat av: Mikaela

Kan man inte få se lite bilder när du rider de nya pållarna? :)

2011-09-13 @ 12:47:14
URL: http://wherethesidewalkcracks.blogg.se/
Postat av: Mikaela

sv. okej trodde det var massor av nya hästar från nya stallet som vi inte sett förut :)

2011-09-13 @ 13:42:37
URL: http://wherethesidewalkcracks.blogg.se/
Postat av: Maja

Älskar din blogg ! kolla min =)

2011-09-13 @ 16:43:26
URL: http://majjaa.blogspot.com
Postat av: Anonym

SV: kanske stämmer men så kan det bero på vet, vissa böjer längre tid och hårdare, och vissa böjer mindre tid och "mildare" eller hur man ska förklara det. Har varit med om böjprov som gjorts på fel sätt på Zola! och det är inte roligt att hältan blir värre pga att dem ska böja (då hon redan var halt/markerade) Hur som så tycker jag i alla fall att försäkringsbolagen ska titta över sina försäkringar kring hästar, och göra det mer inviduellt från häst till häst!

2011-09-13 @ 19:38:21
URL: http://beeatrice.blogg.se/
Postat av: FRIDA ELMLUND - en hästmänniskas vardag

SV; De sa att alla Tekna levererades till dem i en storlek men att de hade en inne som var smalare (min då alltså) så jag antar att alla levereras i typ 33 eller något då som du sa :)

2011-09-13 @ 19:56:37
URL: http://fridaelmlund.blogg.se/
Postat av: Tilda

Sv: Vad glad jag blir när du säger sådär!:D Vi kämpar på jag och K... En dag hoppas jag vi är lika duktiga som dig och Bellie!:D

2011-09-13 @ 21:24:34
URL: http://ssundsvallsryttare.blogg.se/
Postat av: Tova

Kan man inte få bilder på det? :D

2011-09-16 @ 09:29:55
URL: http://kazince.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0