Älskade tid :')

Fick ett tips av R (Tack! Det går ej att kommentera din blogg) om att jag var med på en film på youtube, och vad får jag se? Jo, min tid på IV-häst. Jag hade ingen aning om att jag var med här? Haha. Har bara för mig att dom skulle fota och skriva i en tidning. Men tydligen blev det film. Jag är med 3 ggr, haha. I början när jag hoppar upp på Kakan, när jag går med älskade tjejerna och när jag drar en skottkärra. Jag var rödtott här. Hihi.

Men gud vad jag saknar
denna tid och alla tjejerna.. Älskade älskade tid. Två år. Blir tårögd av att se detta.. Jag vill tillbaka! Detta är vad jag skrivit om, som delvis fick mig på benen igen och hjälpte mig finna mig själv.


Saknade skola.. Men vad tacksam jag är för denna tid! Obeskrivligt

Kommentarer
Postat av: Siri

SV; Du och Bellie har också utvecklats sjukt mycket! :) Åhh tack så mycket, du är lika snygg du! :)

2012-04-26 @ 21:22:50
URL: http://sirieinarsson.blogg.se/
Postat av: Emelie

Sv - Jo jag vet, MEN jag har genom att endast skriva detta inlägg inte gett henne den uppmärksamhet hon VILL ha - den uppmärksamheten hon vill ha är att jag tjaffsar tillbaka - är spydig och förlorar min pojkvän! :P MEN jag tänker inte förlora min pojkvän pga henne, därför skiter jag i att tjaffsa tillbaka och min blogg = min dagbok, hon får gärna läsa och få ett leende över läpparna, inte mig emot för en vacker dag är det där leendet inte så roligt för henne längre ;)

2012-04-26 @ 22:00:29
URL: http://photoexperience.blogg.se/
Postat av: Matilda

Åh vad roligt! Grymt roligt med att du var med så mycket ;)

2012-04-27 @ 02:59:18
URL: http://vickysutbildning.blogg.se/
Postat av: Emelie Löfström

Gulligt :P



Var med i min utlottning om att bli månadens ekipage! Vinsten är en exklusiv intervju på min blogg och en bild på dig och din häst ligger synlig på min blogg en hel månad! Var med nu! :)

http://emblems.blogg.se/hast/2012/april/manadens-ekipage-maj.html

2012-04-27 @ 09:35:38
URL: http://emblems.blogg.se/hast
Postat av: Othilia

Hahahha vilka tider :D

2012-04-27 @ 11:34:42
Postat av: Olivia

Sv: Jag gör inte det, det fungerar inte på Madde. Men det är vad jag har lärt mig av tränare (vilket alla lär ut i traditionell ridning, är inget fel med det) Men det passar inte oss bara. Med konstant stöd menar jag så som du tillexempel rider på din header :) Alltså stöd i tyglarna och inte hängande/rörande. (än om det konstanta stödet har eftergifter så är det för mig inte samma sak som total eftergift med båda tyglarna hängandes) Fråga på om något känns oklart! :)

2012-04-27 @ 19:52:40
URL: http://vivanolivia.blogg.se/
Postat av: olina

Sv: Nej, de på kliniken sa att jag kunde prova rida/longera honom själv och om han var ren och frisk behövde jag inte komma tillbaka. Det var veterinärens egna ord och dem tänker jag följa!

2012-04-28 @ 11:29:39
Postat av: Rebecka med Pjakkur

Haha, så lite :')

2012-04-28 @ 11:48:21
URL: http://daligtultare.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0