Dressyr

Idag har jag och Bellsan trimmat lite på dressyren. Har längtat för det var ett tag sen jag red dressyr på bana nu! ;D Kan bara säga en sak, Bellan var så jääädra taggad. Helt galet. Haha jag kunde inte göra annat än att skratta när hon sprang omkring som en skållad råtta.

Både i skritten och traven var hon hur spänd som helst och for omkring som en ja... skållad råtta som sagt. Efter en tids travarbete och några små små bitar utav avslappning beslutade jag mig för att testa galoppera.

Vad händer? Jo, hästen blir toknöjd. Det var ju galoppjobba Bellsan ville göra idag. Hon slutade genast "tjaffsa" i munnen, hon började slappna av, lyssna (även om hon låg på lite) och ja.. hon kändes bara väldigt nöjd. Så vi galoppjobbade i båda varven ett tag innan jag bröt av och skrittade av direkt. Tänkte att det inte fanns någon idé att trava av osv när hon var så pass springig. Så vi avslutade avslappnat och bra!

Jag är skitnöjd över B idag. Galoppen var ju helt amazing när jag kommer till ridning och hon arbete.

* Hon tog skitfina fattningar

* Hon saktade av precis när jag ville några av gångerna

* Hon börjar äntligen mjukna i insidan i höger varv, och idag var det inte alls lika svårt att få henne formad i högergaloppen som det brukar. Hon börjar lossna!


Asnöjd! Kommer en bildbomb ikväll förhoppningsvis

Kommentarer
Postat av: Julia m. ridtravaren Lelle

Kul att du är nöjd med passet! Ser fram emot bilder :D

2012-04-09 @ 18:45:22
URL: http://enligtjulia.webblogg.se/
Postat av: Tilda

Ska ni kul att se bilder! Älskar Bellies framben när hon galopperar :)

2012-04-09 @ 18:58:17
URL: http://goldenhorses.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0