Hoppning

Skyndar mig och bloggar en snabbis nu innan M hämtar mig för stallet igen. ;) Vi tog hästarna till paddan och hoppade idag, jag och M. Fast det blev ingen hoppning för M pga olika skäl, men ridning blev de allt.

Jag och Bellsan hoppade 3 hinder på medellinjen som en liten bana, efter att vi hoppat fram. Hoppade den på 90cm, och jag tycker inte ens det är högt längre. Duktig jag är! Gick faktist skitbra idag. Bellie börjar verkligen lugna ner sig. Idag fick jag även en RIKTIG aha-upplevelse jag inte riktigt vet var den kom ifrån, men när jag red an hindren hade jag hästen UNDER och FRAMFÖR mig, i ett jäkla bra tempo och allt bara stämde så sjuuukt bra på vissa hinder. Sedan började jag tänka för mkt och då kom vi in fel sista gångerna på en oxer, men vad gör de? Gick skitbra iallafall.

Fan vad kul! Har känt en press senaste tiden ang. hoppning, och jag får ångest när jag ska hoppa. Det blir liksom inge kul. Och när jag har flera omkring mig (när jag hoppar i grupp) så känner jag prestationsångest för att jag inte vill vara i vägen, och flippar jag ur känns de ännu jobbigare för de känns som jag tar upp andras tid. Men idag var de verkligen KUL att hoppa! Ingen press, ingenting. Bara jag och B, och hindren. :-) Och Mallan då som mentalt stöd! Hihi guld värt. <3

Idag testade jag ett tips
jag fått av C för längesen, nämligen att räkna galoppsprång. Jesus anamma de vart ju betydligt enklare att veta var vi skulle hoppa av genom att räkna lite!! Efter att jag räknat nåra ggr gick de jättebra att hoppa, på nåt sätt. Haha.

Och på riktigt, jag måste
seriöst ha nå hörselfel... Efter att ha skrivit "VA????" gång på gång på gång till Mallan, och tyckt att hon pratat så hiiiimla tyst, har jag nu hört/sett filmerna från dagen och hon skriker ju fan hur högt som helst! Hur kan jag missa de? Jag skrek ÄNNU högre tillbaka. Hahahaha. Säger de, måste ju vara döv elr något när jag rider.

Idag lovar jag att det kommer en film.
Lade inte upp någon film från sist för jag orkade inte, haha. Det var bara nån runda som jag tyckte var värd att ha med, och de kändes meningslöst :P

Kommentarer
Postat av: Malin

Vad skulle jag göra utan dig? Min fina fina vän!

2012-04-25 @ 23:22:01
URL: http://rajala.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0