Bus på ängarna

Idag var jag totalt sönderstressad innan jag kom till stallet. Hade typ 6 timmar på mig men ändå får jag för mig att jag inte ska hinna.. Var nära bristningsgränsen där ett tag och tänkte strunta i att rida över huvudtaget för att jag inte skulle flippa och ta ut de på ridningen. Men tids nog så lugnade jag ner mig. :-)
 
Först skulle vi ta en långtur, sen en skrittur, men tillslut beslutade jag mig för lite kravlöst bus på ängarna. :-) Supermysigt hade vi!!
 
Bellie skötte sig faktist väldigt bra idag, hon var lyhörd om än väldigt pigg och emellanåt väldigt stark. Red lite travövergångar och tempoväxlingar, och sedan körde vi en busgalopp på ena ängen vilket uppskattades av fröken B. Sedan varvade vi ner igen och red travövergångar och lite ställning och böjning så gott det gick.
 
Tillslut kom vi till en filt med huggtänder! Haha, Bellie höll på dö. På riktigt!! Hon gick fram nåra steg, och sen skyndade hon sig o slänga iväg sig åt sidan elr tok-backa för att hon blev så rädd. Och så höll vi på. Jag drev, hon gick fram och sen flängde hon omkring av rädsla, haha. Tokfian.. Tillslut började hon stegra oxå, men då fick de vara nog. :-P Hon kom så långt att hon nosade på den, sen hoppade jag av och tvingade henne gå PÅ filten några ggr innan jag satte upp och red vidare.
 
När vi kom till filten på tillbakavägen kom vi i trav, och vääärldens tvärnit flera meter framför drog hon till med, HAHA. Men efter en stund så travade hon över den, och även PÅ den. :-D Hihi! Lilla fjollpuppan min. <3
 
Påvägen hem så tog vi en busgalopp på samma ställe som innan, fast denna gång hemväg, och jävlar i min lilla låda vad de gick undan! Plus att hon först tog fel galopp, och då saktade jag av för att fatta en ny, men hon var så taggad att hon inte visste vad hon skulle göra. Hennes stegrings-tendenser kom fram oxå, så fick verkligen smöra och stryka henne medhårs för att hon skulle börja slappna av igen.
 
Sen tog jag en vänsterfattning och sen bar det iväg. Vilket jädra tempo! Hade jag inte börjat sakta ner tempot i tid hade hon fasen sprungit i ilfart med mig hela vägen hem, hahaha. Hon brassade på så inåt skogen! :o Sen var hon svintaggad efteråt, men hon ville gärna trava så det gjorde vi i en lång och låg form tills hon var avslappnad och lugn igen.
 
Är supernöjd! Och detta blev en hel roman. Enjoy ;) Nu står maten i ugnen och jag tänkte ta och titta på mina nya schabrak som kommit, och så ska jag fota och lägga upp här givetvis!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0