Othilias dag

Idag har Ottan ridit B. Hon hade ridit i alla gångarter på en äng, övergångar och tempoväxlingar och B hade varit sååå lugn och fin, och lyssnat hur fint som helst. :-) Verkligen superkul att höra! Som avslut hade de skrittat en sväng i skogen.
 
Saknar min lilla tjej. Men idag har jag och E varit en sväng på Selånger marknad, och sen varit o fikat med min familj en sväng. Mysigt! Sen har jag varit barnvakt hela kvällen, och blir kvar här tills imorn. Har precis nattat de små änglarna. :-)
 
Imorgon väntar en uteritt för Bellsan, med galoppklättring på slutet i killing-backen. ;-)

Kommentarer
Postat av: Q Ord och inga visor!

sv:De hygieniska analyserna beställer vi från eurofins faktiskt .Agrilab gör inte precis som du säger om de inte börjat med det precis nyligen.
Du kan läsa mer här nedan om hygienanalys.

http://www.eurofins.se/tjanster/lantbruk/grovfoder---foder,-lantbrukare/hygienisk-analys.aspx
kostar 565 kr + moms.Och ja man får vänta..Bara att ställa sig i kö.Vi lämnade in första analysen kring midsommar och den har inte kommit tillbaka än.=(
mvh/Q

Svar: Ok! :) Tack för länken. Men om grovfodret verkar bra, och inte visar nå tecken på o behöva hygien-analys, måste man göra en då? Om värdena osv. är bra?
Josefine Fred

2012-08-18 @ 22:32:43
URL: http://qodrofenia.bloggplatsen.se/
Postat av: Q Ord och inga visor!

sv:Måste och måste.Det beror på hur man känner själv.Här görs hygienanalys på samtliga partier.Som trygghet för både konsument och producent .Och framförallt för djurens skull. Mycket beror ju också på vilka förhållandens fodret både skördas och lagras.

Jag ska skriva ett till inlägg under dagen tänkte jag om foderhygien.Hur just du ska göra med erat foder är upp till er.=)För mig känns det tryggt att veta att jag köper ett foder som är lagringstabilt och hygieniskt bra.Så man inte slänger pengarna i sjön på dåligt foder som man kanske senare får slänga.
Nu har ioförsig min producent bytesgaranti också.Vilket betyder att om jag råkar på en dålig bal kommer han ock byter ut den mot en ny.
mvh/Q

Svar: ok!! :) Vi ska göra en hygienanalys tror jag :-)
Josefine Fred

2012-08-19 @ 13:21:55
URL: http://qodrofenia.bloggplatsen.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0