Othilias dag

Idag har Bellan blivit motionerad av Othilia. Hon skulle ändå ut och rida en annan häst så då fick hon ta B i samma veva. Annars hade jag ridit henne. :-) Hihi. Hon gick en skritt- och travtur i skogen. Mys! Imorgon får hon vila tror jag allt.
 
Själv har jag motionerat på egen hand. Äntligen! Första dagen jag sprang. Jag har ju tänkt börja springa ända sen jag flyttade. Först hade jag inga skor, och när jag köpt dom - ingen motivation att springa själv. Haha. Så idag kom jag och E iväg och sprang. Jag var liiiite bitter över att jag skulle behöva hamna 10km efter, men efter halva varvet ser jag karln min stå och flåsa och jag springer glatt förbi! Haha. Sprang hela sidsjön runt utan att stanna en enda gång. Vet inte vad som hänt? Jag trodde jag hade asdålig kondis, och sist jag försökte mig på att springa orkade jag 5 min sen var jag körd.
 
Med tanke på att jag haft ett rätt slött sommarjobb med inte så mkt motion för min del, och att jag dragit ner på ridningen halvvägs trodde jag att jag låg i riktig farozon vad gällde konditionen. Men icke då. Så imorgon tänkte jag bege mig ut igen, om jag orkar. :-) Sen ska jag skriva in mig på AF innan jag ska iväg och jobba kvällen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0