Uteritt

Idag blev det en rejäl uteritt för fröken B. Med oss fick vi även Malin och Fisen. Supertrevligt! Och glad är jag för de för annars vete tusan var vi hamnat, haha. Red den vägen som vi hittade igår, som uppvärmning. De blev övergångar, skritt på lång tygel bland stock o sten och lite böjning. Hon kändes rätt så fin, men hon var väldigt taggad där ett tag = tokspänd och hoppade omkring och studsade o for. Men tillslut så började hon tagga ner.

Avslutade gjorde vi i en brant och lång galoppbacke, en gång i vardera galopp. Vilken otroligt bra träning! Gudars vad hon flåsade min lilla tjej. Men hon kämpade tappert där, till å med i vänster galopp. Men jag måste verkligen vara med henne i varje steg där, och inte råka tappa ridning för då bryter hon av. Idag höll hon ihop hela vägen med undantag för en gång när jag trodde hon skulle bryta av och jag börjar sakta av. Gick bättre i högergaloppen där jag som vanligt mest bara behöver åka med och hjälpa till med tempot, för hon vill ju gärna springa när de blir jobbigt.

Sjöblöt i svett skrittar vi hemåt igen. :-) Stretchning och linimentering av benen stod då på schemat. Sedan fick de lite hö i hagen. Mys! :-)

Bella fick nya slit- och slängskydd igår. Rosa! Hihi.

Kommentarer
Postat av: Sofia Spelkvist

Jag vill också ha rosa skydd!

2012-08-12 @ 20:46:05
URL: http://sofiaiaa.blogg.se
Postat av: Matilda

Fin hon är =)

2012-08-13 @ 08:24:40
URL: http://vickysutbildning.blogg.se
Postat av: nellie

läckra skydd;)

2012-08-14 @ 12:55:14
URL: http://nellieknutssons.devote.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0