IN LOVE

Jag älskar Perfect sit of Swedens collection med träns. Det jag föll för är hopptränset, Jump off revolution. Så nedrans snyggt!! De andra två faller mig inte i smaken dock. :-)
 

Klicka på bilden för att komma till shopen

Kommentarer
Postat av: Lina

Tittade på det för någon vecka sen, men då hade inget pris kommit ut. Var inte så farligt dyrt som jag trodde det skulle vara =) Och ja det är snyggt, lite annolunda =)

Svar: Tyckte de var ganska dyrt ändå, men värt de om man vill ha de! ;D Vad tycker du om Micklemtränset då? Inte sugen på ett sådant? ;)
Josefine Fred

2012-12-03 @ 11:24:56
URL: http://skrotpilot.blogg.se
Postat av: Lina

Det är lite samma tänk på detta som micklemtränset. Jag skulle gärna beställa ett micklem, men jag vill vänta tills jag vet vilken storlek Nixi hamnar på ;) Bruno har XF-F i vissa träns. Vore bra om dom kan dela på ett träns.

Jag har haft ett Dyon the differens med det tyckte jag inte om. Satt inge bra och man fick spänna åt det så hårt för att det skulle sitta. Och det gick på 3500kr. Så det här är billigare än det skittränset ;)

Svar: Ja :D De största Micklem har är Xfull, och Full är ganska så litet. Jag får ha på näst yttersta på remmarna. Cob ska vara jättelitet! Så om du inte tror att Nixi får ett litet islandshästs-huvud, utan att hon blir en Full så beställ Xfull. För eftersom Full är litet i strl så lär hon ju kunna ha Xfull utan problem... Bellie skulle säkert kunna ha Xfull.
Ja dedär Dyon-tränset tycker jag ser lite knepigt ut :o ... Inget jag skulle vilja ha, haha.
Josefine Fred

2012-12-03 @ 16:06:02
URL: http://skrotpilot.blogg.se
Postat av: Lina

Ok! ja just nu har Nixi Cob, men hon är bara 2,5 än så hon kan gått växa till sig lite =) Får se om jag beställer något till våren :)

2012-12-03 @ 16:15:48
URL: http://skrotpilot.blogg.se
Postat av: dressyrteamet

Jag har standard horse i micklem till min kille som har ligger mellan cob/full. Min andra som ligger på ponny/cob kan ha det men det är lite för stort.

Svar: Samma här :-)
Josefine Fred

2012-12-04 @ 22:33:56
URL: http://dressyrteamet.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0