Mitt näst bästa köp

Mitt näst bästa köp inför vintrarna är givetvis min fantastiska overall! Den är köpt på Ullared i Gekås, för typ en 500lapp. Den är min bäst vän vintertid här uppe i Norrland. Idag var det typ 12 minusgrader? Eller något, och jag frös inte en enda gång under ridturen. Jag svettades. Och då hade jag vanliga ridbyxor under, två tjocktröjor och två par vanliga strumpor innanför mina jodphurs sommarskor. Oså vantar och halsduk då. :-)
 
Den är så smidig att bara kunna drapå över resten av kläderna, och den håller värmen perfekt. Rekomenderas verkligen! Och den går ju lika bra att köpa på Hööks eller något annat ställe, så ni behöver inte åka ner till Gekås. Lovar. ;-)


Kommentarer
Postat av: Sofia Spelkvist

Dom där verkar guld! Ska lätt ha en sån jag med!

2012-12-04 @ 18:00:17
URL: http://sofiaspelkvist.blogg.se/
Postat av: Lina

Jag har en från Jula, kostade 499kr. Dock är min helt varsel-färgad med reflexer överallt så jag ser ut som en lysmask dagtid ;)

2012-12-04 @ 22:54:23
URL: http://skrotpilot.blogg.se
Postat av: Viveca

Hur är de i benen? Är de korta/långa och åker de upp lätt när man rider? Har velat skaffa en overall länge, men är rädd för att bli besviken.

Svar: Hm.. jadu, jag hade kunnat haft längre ben om så var fallet. Även överkropp. Men den sitter ändå bra på mig :-) De är sånahär resårband längst ner som man sätter under fötterna, så då åker den inte upp.
Josefine Fred

2012-12-06 @ 15:33:26
URL: http://norderiet.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0