Prillig tjej....

Red ut med Malin och Fisen idag. De gick verkligen åt skogen... Bellie var lika prillig som igår. Alldeles knäpp!? Helt opåverkbar i både skritt och trav. Jag försökte göra tempoväxlingar, övergångar m.m men hon bara går emot och slår med huvudet, springer på och går inte alls att kommunicera med. De ENDA som fungerade idag (och igår) var galopp. Då blir hon hur nöjd som helst, jättemjuk och fin i munnen och galopperar på riktigt, riktigt trevligt. Högergaloppen är typ finare än någonsin?!
 
Men tyvärr gick det inte att galoppera så mycket som jag isåfall hade önskat idag, vilket ledde till att vi typ bråkade igenom hela ridturen. De räckte med att jag gjorde en halt så var hon påväg uppåt för att resa sig.. Hon hoppade, for omkring och var påväg ner i diken. Suck.
 
När vi var påväg hem och jag gjorde en halt när hon hade helt lång tygel så frustar hon sådär ashögt som dom gör när dom är uppspelt/rädda..?! Jättekonstigt. Och när jag hoppat av osv så var hon jättestirrig och "rädd" för saker. Hon fryser typ fast. Jaja.. Är jag förvånad? Nej.
 
Imorgon blir det galoppjobb på travbanan. Hoppas på att de ska gå bättre. :-)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0