Svettäcke....

Är på G att köpa ett svettäcke på Bellis, eftersom hennes två som hon har är för småa. Jag velar dock hit och dit och är ena sekunden bestämd på att köpa ett särskilt, och andra sekunden har jag ändrat mig. Så behöver er hjälp!! ;)
 
Det står ju självklart massa bra saker om allihopa, vilket gör att jag inte kan välja. Det lutar åt ett Rambo GP Helix, eller ett Shamrock. Färger dock oklart vad jag vill ha. Så SVÅRT! :o Om Amigo har samma passform på alla sina täcken så är det uteslutet eftersom hon ej kan ha Amigos. Rambo däremot ska ju vara större i bogen så det kan ev. funka.

Vilket hade NI köpt? Jag vill ha ett täcke att ha efter ridning när hon blivit svettig, som så snabbt som möjligt torkar upp blötan och får henne torr.
 


Rambo GP Helix Sheet

Bucas Shamrock Power
 
 
Amigo Stable Sheet
Amigo Jersey Cooler
 

Kommentarer
Postat av: Josefine

Kan hon inte ha amigo för de är tighta i bogen men kan ha bucas? :O min är tvärt om - stryps av bucastäckena men amigo funkar super. Rambo sitter bäst av dom på henne. Inte så bred över bogen men har väldigt stora bogblad och brett ansatt hals. Svårt när man inte kan testa täckena innan ;)

Svar: Har bara testat ett Amigo, och det kunde hon inte ha för det stramade åt som attan på bogspetsarna. :-/ Bucas Freedom är det hon kan ha, resten av Bucas-serierna sitter knepigt på henne.
Josefine Fred

2012-12-05 @ 19:58:21
URL: http://www.dressyrnissen.se
Postat av: Ord & inga visor!

Jag har ett Bucas Shamrock sen om det är samma modell som du visar ovan vet jag inte.Mitt är mörkblått och har rött foder .Kanske är en äldre modell av samma?Bucas Shamrock heter det i allafall och jag tycker väl inte det riktigt funkar så där jätte strålande som svetttäcke.Är som ett tunnare fleecefoder i täcket så för min del med det täcket jag har så kan man lika gärna slänga på ett fleecetäcke av valfri modell.Har storlek 145 på det täcket och det sitter som en sladdrig påse på Knas och som ett korvskinn på Mellis hahaha..De brukar normalt sätt klä rätt okej i samma storlek.

Jag är nöjd med mitt täcke från ModernHorse annars kör jag med Ulltäcke.
mvh/Q

Svar: Tack för de svaret!! :)
Josefine Fred

2012-12-05 @ 20:04:50
URL: http://qodrofenia.bloggplatsen.se/
Postat av: Johanna

Hej! Till mina travare har jag Finn Tacks tjocka ulltäcken, riktigt bra täcken med superb passform. Kostar en del men väl värda priset. http://issuu.com/horze/docs/ftwin2012_web_se?mode=window&backgroundColor=%23222222 sidan 91

2012-12-06 @ 08:44:48
Postat av: Anna Gylling

Jag kanske är lite partisk för jag jobbar med Horseware men jag skulle satsa på Rambo Helix. Det bästa svettäcket jag haft på min häst! Och ja, Rambo är bredare runt bogen :) Bucas har jag ingenting att säga om eftersom jag aldrig haft Bucas på W. Lycka till :)

Svar: Tack för de svaret!! Men du? De som syns på bilden, den som jag lagt upp, äre EXAKT det täcket?? För när jag kollar på Helix-täcket på en annan hemsida ser det helt annorlunda ut. Jag vill ju köpa utifrån det som syns på bild. :o
Josefine Fred

2012-12-06 @ 12:53:14
URL: http://www.willbetheone.blogg.se
Postat av: malin

Jag har amigo jesrey cooler men med en maggjord som är dold. De är stora i bogen så de bör räcka för din häst. Jag har det i storlek 6.0 som på mina övriga täcken och tycker det är rymligt.
LÄNK: http://www.stromsbergsgard.se/svett-sommartacke/amigo-jersey-cooler

Riktigt bra och prisvärt enligt mig, dock inget jag skulle låta sitta på henne över natten men några timmar medan hon torkar :)

Svar: Tack så mkt för info!! :) Jag e dock ute efter nåt som snabbtorkar, och inte tar flera timmar. Snackar om kanske 30min :-) Men då vet jag hur cooler är, tack så mkt :D
Josefine Fred

2012-12-07 @ 15:11:40
URL: http://kyro.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0