Hoppträning

Idag kl 8 kom L och hämtade upp mig och Bellsan. Vidare for vi till Färsta för hoppträning för min och Bellas gamla tränare Marianne Bäckström. Har verkligen saknat hennes träningar. :-) Idag var det omhoppningsbana som stod på schemat, och jag kände hur jag började noja och fega ur innan jag ens börjat.

Men B var jättefin på
framridningen, inge stressad elr så, utan bjöd på jättefint och det gick att galoppera utan några konster. Samma på framhoppningen, den gick jättebra.

När vi väl skulle hoppa bana fick jag väl lite blackout för jag hade inte alls B med mig, och min fokus och vilja låg någon helt annanstans än var de skulle vara. Så efter att jag "gett upp" och sagt att jag inte ville hoppa nå mer för "jag kan inte", så fick jag en spark i ändan av M och där vände min inställning tack o lov.

Andra rundan (av fyra) gick mkt bättre än första, jag KUNDE JU! Tredje och fjärde rundan då började de verkligen sitta, och jag hade verkligen Bellisen med mig i svängarna osv. Hon blir dock dragig framtill ibland och drar ner huvve, men fick bra tips på det oxå så det löste sig oftast.

Jag är jättenöjd!! För VI kan! JAG KAN, BELLIE KAN. Jag måste bara VILJA, och VÅGA tro och lita på att både B och jag kan. För det gör vi. Vi kan. :-D

Kommentarer
Postat av: Erika

Har samma problem.

Jag tror inte jag klarar saker o ting med min ponny, och fegar ur o bryter ihop o känner bara blä de går inte, kan inte osv.



Men sen när man får hjälp så lossnar de o då är de en härlig känsla. :)

2012-02-29 @ 19:56:34
URL: http://eriikapettersson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0