Inspirerad

Har suttit och kikat på tävlingar med M hela dagen idag igen. Hur kul som helst, och vilken otrolig inspiration man får. Jag blir så himla peppad, jag vill oxå tävla! Det ser så lekande lätt ut på 80-90cm och så när det kommer till kritan för en själv blir man dörädd redan vid 65..? Jättejobbigt. Verkligen inte kul att vara rädd. Men jag SKA fixa det igen, jag SKA. Jag har satt upp mål för vad jag ska ha klarat av innan detta år är slut, så jag har massvis av tid på mig att träna för att uppfylla dessa mål.

Vill även passa på att gratulera EMMA PÄÄRNI som gjorde en extremt jäkla fin runda i 90cm och jag tror dom hade bäst tid och allting. Så jävulskt bra gjort! Emma har inte tävlat på flera år och Pebbles (hästen) och hon har aldrig hoppat bana tillsammans. Sjukt bra gjort!

En av mina absoluta förebilder inom hoppningen är Caroline Silverbern som även hon gjorde två sjukt fina rundor med sin fis. Helt fantastiskt ekipage och hon är en fantastisk hästmänniska.

Även Emelie Löfström gör ett himla
bra jobb med Shakiro. Man sitter alltid med hjärtat i halsgropen när dom två rider, haha det är så himla spännande!

Blir alltid gråtfärdig när ekipage jag känner hoppar, hahaha. Helt sjukt. Ögonen tåras och jag vill typ grina av glädje. :'D BRA JOBBAT ALLIHOPA!

Kommentarer
Postat av: Caroline

Är du medveten om att du länkat gamla bloggen? Hihi (A)

2012-02-19 @ 16:35:43
URL: http://stallpäärni.se
Postat av: Carro

Men gud, blir ju grinfärdig när du skriver sådär :')

2012-02-19 @ 16:59:29
URL: http://silverbern.bloggagratis.se
Postat av: Malin Nord

Jag har också varit hopprädd. Efter att ha ramlat av flera gånger per lektion så tappade jag helt förtroendet för min häst och han för mig. Men ALLT ändrades när jag hittade RÄTT tränare! Första lektionen så hoppade jag högre och intensivare än vad jag gjort på en hel termin för min gamla tränare.

Jag fick direkt förtroende för min tränare och allt liksom bara släppte! Kan verkligen rekommendera att testa olika tränare och känns det inte bra så är det oftast inte det. Jag gick från att knappt våga hoppa 50cm till att hoppa 110 banor på tre månader.

Jag vet att du kommer klara det och våga igen, men man behöver hjälp!

2012-02-19 @ 17:50:52
URL: http://mallansliv.bloggplatsen.se
Postat av: Emma

Åh, tack vännen för dina fina ord! <3 :') VET att du och BellieBus snart är ute och tävlar igen ni också, vore ju kanon om ni kom igång med hoppträningen igen då det hjälpte er så mycket när ni kom igång sist! Hoppning är ju en färskvara, och ju mer man hoppar desto bättre går det och ju mindre rädd blir man! :D

2012-02-20 @ 08:45:00
URL: http://www.stallpäärni.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0