Vila + roadtrip ;)

Bellis vilade idag. Vi har haft ett alldeles fantastiskt väder! Vilken värme. :-D Bellis fick av sig täcket på f.m och hon levde tydligen livet efter de, haha rulla och hade galopprace osv. Hon fick vila idag, bara njuta av vädret. :-) Gick ut och sprayade hovarna dock för hon har röta i 3 av 4 hovar.. Haha kom just på mig själv att ha sprayat alla fyra, men det gör nog inget. Två av dom gick bra, men sen sprang hon ifrån mig så jag fick ta på grimman. Det var en konst att få ta tag i de sista bakbenet oxå, hon skulle flytta flytta flytta så fort jag närmade mig bakdelen. Men tillslut så ;)

När jag var påväg
gåendes från stallgården äre kära M som kommer åkandes, och vi for och käka på Donken innan vi beslöt oss för att ta en tripp till Hudik. Hihi. Hittade lite smått och gott, lite skolsaker som jag BEHÖVER, och nån leksak till min överaktiva katt. Sen for vi på en hästsportbutik, farligt farligt.. Köpte ett dressyrspö till lastningen och ett bett jag tänkt köpa länge. Det var dessutom 15% på allt så jag såg det som ett ypperligt tillfälle att satsa på de. ;) Skitkul i vilket fall, med en liten roadtrip. Har precis kommit hem, ska käka nu och slänga mig i duschen. Ska upp TIDIGT imorgon för att ta ut hästarna.

Just ja, hämtade även
hem vinterstövlarna. Jag kunde inte alls ha dom.. Dom var alldeles för små, inte alls 39 som jag alltid har på alla skor typ. Så är någon intresserad så är dom till salu, om inte tiden gått ut för att lämna tillbaka dom. Superfina, lackade vinterstövlar med snörning fram och rejält vattentät fot som ändå är smidig nog att ridas med och får plats i en stigbygel. Strl 39 men är som en 38 som sagt.


Dressyrspö och bett 9,5cm (10cm)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0