Bus och lek med finaste prinsessan!

Idag har jag haft riktigt kul med Bellsan, och de övriga i hagen. Elisa, en av Bellas hagkompisar, hon är så jävla på när man ska busa!! Haha. Börjar man att finta henne lite och krypa ihop lite i kroppen så är hon PÅ direkt, kutar iväg och har skitkul. Så jag och Fisen här fick med oss Basen och Bellie, och jädrar vad dom tre for omkring i hagen och hade KUL! :-D Sedan lessnade Bellie och ställde sig i hörnet med sin fästman Quantas som redan var slut efter dagens tidigare race-bravader som jag hörde talas om. ;)

Sedan tog jag in B, och borstade och fixade lite. Sen tog vi oss en promenad för hand, och vi sprang/joggade en hel del så jag blev alldeles slut. Svettig och anfådd. Bra kondis? Sen drog vi vidare till paddocken och framhoppningsbanan där det var två hinder, så vi hoppade litegranna. Kanske 6 språng? B tog i som aldrig förr, hahah. Hon hamnade dock lite orytmiskt för hon ville typ hoppa i samma sekund som mig, och jag har ju inte direkt  samma takt som henne, så när jag med min snygga teknik slängde mig över så tog hon i för kung och fosterland och hoppade. Hahha. Glad tjej iaf kan jag lova!

Ska ta och hoppa lite uppsuttet oxå någon dag. Se om hon taggat ner eller om vi ska fortsätta med extrem bebis-basic-nivå.

Kommentarer
Postat av: Camilla

Sv. Ja vad säger man. Rödtottar.... :P

2012-01-12 @ 21:40:57
URL: http://camillahastskotare.blogg.se/
Postat av: Carro

Bara att köra på :D !!

2012-01-12 @ 21:47:53
URL: http://silverbern.bloggagratis.se
Postat av: Lovis

SV; Just nu har jag nog typ "gett upp" tömkörningen med tibbe, eller iaf lagt den på is. Hade en vön som tömkörde honom en gång i veckan i våras, men hon har flyttat och jag är inte tillräckligt tuff för att klara av honom när han förröker komma undan. Men en tränare skulle ju vara en idé. Det verkar ju väldigt kul och lärorikt att tömköra.

2012-01-12 @ 22:34:52
URL: http://lovisakerstroms.blogg.se/
Postat av: fia

kommentera gärna mitt inlägg om att ridskolorna vräks!

Skulle betyda mycket för mig!

2012-01-13 @ 07:21:52
URL: http://jagridervadgordunu.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0