Hejhejhejhej

Avslutar med ett negativt blogginlägg innan jag går och lägger mig igen.

Har varit vaken sen 2.. kl 3 fick jag nog och klev upp. Nu är klockan över 4. Jag har så otroligt mycket som åker omkring i mitt huvud just nu. En klump i magen och en orokänsla i hela kroppen. Det handlar såklart om vatten till min älskade B.. Jag kan inte släppa det. Hon har fri tillgång på hö och då kan hon inte stå utan vatten. Suck. Vad gör man? Det är inget alternativ att dra mer el. Punkt.

Jag har som sagt fått ett kanontips som jag ska testa. Ska inhandla saker nu i helgen så äre bara att hålla tummarna.. Funkar det så bra som det sägs så går det, och då kommer jag kunna andas igen och släppa klumpen i magen. Men tills dess.... jag kan inte ens sova. Jag har ALDRIG haft sömnproblem. Jag är en sån som somnar överallt, hur som helst och när som helst. Och på typ 1 minut. Nu har jag suttit vaken över 2 timmar av oro för min häst.

Vill bara grina. Men iofs så har jag en känslig period just nu så det kanske känns bättre sen.. vem vet.

Gonatt....

Kommentarer
Postat av: Q med ridtravare i fokus!

Gör en enkelt isolerad balja med frigolit runt .Jag har en sådan i hagen nu och den funkar jätte bra så länge det inte är minus 20.Hästarna har vatten hela tiden.På ÖB tex om ni har något sådant där uppe hos er finns det stora murarbaljor som passar i varandra med frigolit i mellan och det kan man köpa på vilken bygghandel som helst.Behöver inte alls bli dyrt heller =)



sv:Tvångströja är ett bättre ord för den tycker jag faktiskt eftersom den inte lämnar hästen med något val öht än att foga sig.=(

mvh/Q

2012-01-07 @ 09:18:01
URL: http://qodrofenia.bloggplatsen.se/
Postat av: Emma

Va inte orolig! Det kommet att lösa sig ska du se! :) Jag är också så att jag vill att min häst ska ha tillgång till vatten 24/7 , härligt att det finns fler människor som bryr sig om sina djur!.. :)

2012-01-07 @ 10:12:08
URL: http://klemmas.blogg.se/
Postat av: Andrea

Ska själv bygga en sån här vattenbalja: http://www.hippson.se/bildspel/sa-bygger-du-ett-frostsakert-vattenkar.htm



Som Q's tips fast lite mer isolering.

2012-01-07 @ 11:54:24
Postat av: Malin & Keyson

Har tänkt göra en sån som tidigare har skrivit om! Just denna säsongen har vi inte haft mer än 5 grader kallt som mest vilket har gjort att hästarna själva knackar hål i isen. Keyson däremot står hellre och dricker ur vattenpölarna fast de är helt nytt och fint vatten.. Rätt knäpp är han ;)

2012-01-07 @ 12:55:28
URL: http://mullesdrommar.blogg.se/
Postat av: ellen

Vi gjorde en liknande isolerad variant av Q's tips förra vintern, fungerade inte... :( när det blev uppåt 10- blev det ett tjockt lager is, men så länge det fortsätter vara såhär milt är det nog inga problem!:)

2012-01-07 @ 19:23:16
Postat av: Josefin

Har ni provat att lägga en boll i vattnet? Det funkar om det inte är så kallt..

2012-01-07 @ 22:35:35
URL: http://noriffraff.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0