Lång dag i stallet

Idag har jag varit i stallet sen 7, och kom precis hem. Var i stallet i 7,5 timme. :-) Skoj! Har haft utsläpp, fixat och donat. Sedan red jag Quantas i paddocken en sväng, det gick helt ok bitvis. Han vill gärna slingra sig undan, och då tar han till galopp och passgång, särskilt i vänster varv. Men som sagt, bitvis så fick vi till en bra travtakt och en trevlig eftergift. :-) Han är så go!

Efter det stod Bellisbus på tur. Red henne nere på travbanan, lite kondition. Hon blev ganska upprörd i vänsterfattningarna, men själva galopperna var suveräna. Hon är riktigt fin och lydig just nu. :-) Fick jättefina fattningar oxå, men just innan så blir hon så upprörd för att hon vet vad som komma skall. Och då blir det att hon hoppar med framdelen och blir allmänt explosiv, hua. Vi avslutade med en bra fattning + galopp i båda varven när hon kändes trött. Då travade jag av henne med nosen i backen och tillslut skrittade jag av avsuttet. Fina B!

Övningarna gick bra idag oxå
, inte så mkt arga miner faktist. Awesome.


Kommentarer
Postat av: Shuni

Sv ; ja okej :) använder också det som hästen trivs med!



Ärligt, Bellie måste vara det snyggaste varmblodet jag nånsin sett! :D sjukt fin polle! Med det menar jag inte att andra varmblod är fula, för det tycker jag verkligen inte. Men Bellie drar verkligen ögonen åt sig :)

2012-01-09 @ 18:10:42
URL: http://shuni.blogg.se/
Postat av: Emelie

sv: Är det sant? :D Har nog aldrig sett liknande öron förut. Nu måste jag in på hästnet eller något och snoka på travöron haha!

2012-01-09 @ 21:44:09
URL: http://semlur.blogg.se/
Postat av: Anneli Johansson - Bloggtävling i samarbete med Perfect Sit of Sweden

Himla snygg häst!

2012-01-10 @ 08:23:14
URL: http://stallekekullen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0