LÄS!

Här skriver Q om huruvida styrka eller inte krävs för att rida ihop en häst. Hon sätter verkligen pricken över i:et i mina egna tankar kring det hela! :-)

http://qodrofenia.bloggplatsen.se/2012/01/31/7218548-maste-man-vara-fysiskt-stark-for-att-kunna-rida-ihop-en-hast/#kommentarer


Jag anser INTE att man behöver vara stark i armar eller ben för att "rida ihop" en häst. Såklart behöver man ha god fysik och ha kontroll över sin kropp och sina hjälper, samt ha bålstabilitet. Men behöver man styrka i armar och ben för att rida sin häst så tycker jag att det klassas som att banka på och dra ihop-ridning.

Kommentarer
Postat av: Rebecca

Åh jag älskar hennes blogg, hon har så bra tankar och skriver så bra texter :)

2012-01-31 @ 15:57:38
URL: http://www.zkold.devote.se/
Postat av: Stallbruttan

Japp, ett riktigt bra inlägg!



Tihi! Hon var en riktig räser-höna i klippet häromdagen, men hon verkar ha en riktigt härlig personlighet, och hjärtat bara MÅSTE smälta för en fux! ;D



Tänk om jag ändå kunde skratta åt alla stavfel..! Blir istället helt @.@ och >.<

2012-01-31 @ 16:24:17
URL: http://stallbruttans.blogg.se/
Postat av: Fia

Fast att ha starka ben behöver ju inte betyda att man sitter å sparkar på sin häst eller använder benstyrka till att få den att gå framåt. Jag har alltid ridit mina hästar med mycket ben, fast med det menar jag att jag håller om dom, alltså inte sparkar.



När nån säger att dom använder mycket ben på sin häst så är det första jag tänker på att ahaa dom måste hålla om dom ordentligt för att få ihop dom.



Förstår du mitt luddiga inlägg ;)

2012-01-31 @ 18:43:35
URL: http://iminegnalillabubbla.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0