Markarbete

Idag har jag ridit markarbete på fröken Bus, tillsammans med Ottis och Elisa. Det gick betydligt bättre idag än sist, och då gjorde jag en lite annorlunda övning idag med lite mer galopp. Och hon var jättefin!! Hon fick små utbrott ibland, men överlag så gick de jättebra. Hon klarade av att komma in i trav utan att börja studsa innan, och så landade vi utan problem i galopp.

Problemen kommer i vänster varv. När jag ska sakta av från galopp tycker hon det blir sjukt jobbigt att samtidigt måsta sitta ihop i avsaktningen. Så hon kör ner huvve och gasar. Där ligger vårt problem just nu. Avsaktningar från galopp i vänster varv.. Och det är även mest då som hon kör med domhär stegrings-hoppen. Hon kastar sig fram liksom. Jag känner hur jobbigt hon tkr det är.

Men jag är som sagt
jättenöjd med idag. Inget hade kunnat gå bättre! :-) Så vi ska jobba på såhär en gång i veckan och då är jag säker på att de kmr bli skitbra.

Ska redigera lite film
och bilder nu som M var snäll och fixade. TACK!

Kommentarer
Postat av: sofie

sv: vilket sammanträffande ;)! Köpte min utav en bekant i somras. Har tidigare erfarenheter utav dom och tycker dom fungerar jättebra! Dom är lagom breda och ligger väldigt bra efter bilen tycker jag. Hur har du målat din? Har noll ideer hur min ska målas..

2012-01-18 @ 16:29:36
URL: http://tarsans.blogg.se/
Postat av: Camilla Persson- Vintertäcke mm till slau

Kämpa, kämpa!! :D

2012-01-18 @ 23:33:14
URL: http://camillahastskotare.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0