Snor en idé!

Några bloggar jag läser har lagt ut frågan om vilken av deras hästar man skulle vilja ha. Nu har ju jag bara en häst så jag kan inte riktigt göra så, men därför tänkte jag fråga:

Skulle DU kunna tänka dig att köpa Bellie? Hur tycker du att hon verkar vara? Är det en häst för dig? Varför/varför inte?


Kommentarer
Postat av: Camilla

nej. hon är för det första för liten! haha :P i övrigt så verkar hon ha lite för lätt att koka över i hjärnan för min smak, jag gillar livliga och heta hästar men det är jobbigt när dom får "kortslutning".



då får jag fråga dig samma sak om lukas? ;)

2012-01-25 @ 16:13:14
URL: http://unafraid.blogg.se/
Postat av: Ellinor

Nej, engelskt riden och inte helt 100 i galoppen, vilket jag behöver runt tunnorna ;) I huvudet verkar hon däremot vara en häst jag skulle gilla

2012-01-25 @ 16:22:45
URL: http://felfri.net
Postat av: Amelia

Nej. Hon är för det första för liten, sen har hon inte kapaciteten till dom klasserna jag vill till. Sen kan jag hålla med Camilla, gillar livliga och heta hästar, men inte dom som får kortslutning.



2012-01-25 @ 17:19:33
URL: http://livetmedamtess.blogg.se/
Postat av: Jessica

Vilken intressant fråga! tror jag kanske också snor denna fråga av dej sedan? ;) hur som elst, så verkar din häst otroligt trevlig och välriden. beor fsktiskt på om din häst passar mig. Så skulle nxog isådanafall bestämt mig över en provridning först. men absolute jag fastnar ju lätt vid hästar så skulle ine förvånat mig!! :p Men om jag sköle öpa en till häst nu hae jag köpt ett halvblod som jag kan tävla MSV med, vilket jag sedan kommer göra. Men ej nu.. Några år kvar. och ha kvar min fina travare på sidan av. Hade jag aldrig funnit min fina speedy och sett att bellie var ute på annons så hade jag säkt nappat direkt!!! ;) Nackdelen är ju med din bellie att hon är ganska liten, jag gillar ju STORA hästar, gärna 1'70-180 i manken. Nu är speedy ca 164 i mkh. Sedan är det ju mycket som ska nappa jag orkar inte eller med för hesiga hästa som tippar på tå hela tiden. Men det är nog gaanterat inte belliee. För då menar jag extemt hetsiga och heta hästar

2012-01-25 @ 17:26:09
URL: http://www.jessicapira.blogspot.com
Postat av: Jessica

Fast jag tycker det är kul med hästar som man inte eller bara behöver åka på. Sm ngn skrev ovan "gillar inte hästar som får kortslutning" men jag gillar utmaningar så inge problem för mig så!! ;))

2012-01-25 @ 17:28:43
URL: http://www.jessicapira.blogspot.com
Postat av: Equitatus - Anna Gylling

Jag hade kunnat tänka mig att köpa henne, om vi passar ihop såklart. Jag älskar ju varmblod, och B är så välutbildad och jag ser visst kapacitet för högre klasser. Så absolut!



Dock skall jag när jag köper mig min andra häst leta halvblod. Har haft W i tre år nu, mycket slit och arbete och långt kvar. Jag tror inte jag skulle orka ännu en travare till.

2012-01-25 @ 17:57:37
URL: http://Http://equitatus.blogg.se
Postat av: Q med ridtravare i fokus!

Hon är ju så förbenat liten hahaha..så för mig går det ju bort av den anledningen hade hon varit 20 cm större så kanske.Sen har jag sagt till mig själv att jag inte ska skaffa fler varmblod efter dessa jag har nu.annars är ju bellie en väldigt trevlig häst tycker jag det verkar som.Rättställd och trevlig sida och inte helt tokiga gångarter.så på det sättet skulle jag inte tveka det minsta.Hon har ju rätt lätt för sig om man jämför med många andra varmblodiga travhästar.

mvh/Q

2012-01-25 @ 18:11:33
URL: http://qodrofenia.bloggplatsen.se/
Postat av: Lina

Nej avden anledningen att jag vill ha en okomplicerad och välutbildad häst för en gång skull. Ingen häst man måstejobba massa med. Och Bellis verkar ju inte direkt vara en häst man kan "åka" runt på ;) inte för att jag ska sitta och åka häst, men jag vill helt enkelt ha en okomplicerad häst ridmässigt. Har mest ridit unghästar/varmblod osv. Så nu längtar jag efter en vanlig häst som redan är utbildad, skulle va så skönt :)..

2012-01-25 @ 19:23:26
Postat av: Natalja

Jag gillar din lilla Bellie ^^

Välriden, snyggt musklad, trevlig och helt klart egen personlighet ;)

Dock vet jag inte om jag skulle tycka hon var lite föör mycket i hoppningen ibland men ;)



Ne men jag gillar verkligen din lilla prinsessa :)

tycker hon verkar vara en helt underbar häst!

2012-01-25 @ 19:34:24
URL: http://ltotheove.blogg.se/
Postat av: Dressyrteamet

Nej, älskar varmblod, men skulle jag köpa nytt varmblod igen så vill jag utbilda den själv från början...det är ju det jobbet som är roligast :)



Jag funderar på att köpa en PRE som nästa häst så det blir nog inte ngn vbl travare igen kan jag tro.

2012-01-25 @ 20:31:28
URL: http://dressyrteamet.wordpress.com
Postat av: Elin- Northern Showhorses

Hon är super fin och för några år sedan hade jag nog kunnat tänkt tanken, Lite för het skulle jag tro att hon var för mig. Och jag och ston har aldrig gått hand i hand ;)



I nu läge så nej, hon är inte en häst för mig :)

2012-01-25 @ 20:42:53
URL: http://northernshowhorses.blogg.se/
Postat av: Sofie

Som några innan skrivit sÅ är hon för liten, Tarzan är ju ingen jätte heller, men jag vill inte ha någon under 160cm. i övrigt tycker jag hon verkar som en toppen dam! Jag har alltid tyckt om hästar som inte är helt lätta och hon har nog kapacitet till de klasserna jag har tänkt mig. Hade jag haft tid för en till här hemma och om hon hade vart 15cm större så skulle jag nog inte tveka :)! Snor nog detta till min blogg med tror jag, intressant fråga

2012-01-25 @ 21:18:17
URL: http://tarsans.blogg.se/
Postat av: Anna m. Ridtravaren Emmet

Jag gillar pigga hästar och så, men som sgat så är hon ganska liten och jag gillar lite större. Sen så är hon så trippig och har ett ganska kort steg och jag tycker inte så mycket om det på hästar. men hon är ju fin och duktig! du gör ett bra jobb med henne:)

2012-01-25 @ 21:40:12
URL: http://supertravarna.blogg.se/
Postat av: Camilla

Nej, vill inte ha en till travare då de har för mycket med sig i bakgrunden när man håller på med körning.



Till ridning är hon för liten och för het, inte min typ av häst.

2012-01-25 @ 22:27:52
URL: http://parellikusken.blogg.se/
Postat av: Eva-Maria

Jag hoppas innerligt att Bellie aldrig behöver uppleva den dagen att hon måste lämna dig.Jag kan inte tänka mig någon som passar så bra med henne som du!

2012-01-25 @ 22:41:58
Postat av: Hanna

Hon är jättefin och skulle det inte var för att hon verkar så "humörig" skulle jag gärna ha en häst som hon. Men jag är lite feg så jag skulle nog inte klara alla hopp och skutt. :P

2012-01-26 @ 00:01:54
URL: http://hannnss.blogg.se/
Postat av: Tilda

Älskar verkligen hennes go och vilja! Men hennes humör skulle jag aldrig palla. Sedan tror jag inte att jag skulle haft tålamodet att utbilda en fd. travhäst. Verkligen ingenting illa emot dem, för jag tycker verkligen de är supertrevliga och charmiga hästar, likaså som alla andra raser är. :)



Tycker verkligen du och Bellie passar hur bra som helst tillsammans och det är alltid lika roligt att se er!:) och vilket kanon jobb hur har gjorde med henne, det beundara jag!

2012-01-26 @ 00:13:26
URL: http://goldenhorses.blogg.se/
Postat av: Marie

Njaa, Bellie är jättefin och verkar trevlig men ingenting jag skulle vilja köpa. Hon är för trippig och "tokig" och jag skulle bli galen på hennes humör. Dessutom har hon väldigt kort steg och även om jag inte har några ambitioner att tävla så vill jag ha en häst med lite bättre steg.



Tycker däremot du verkar ha gjort ett toppenjobb med henne och hon är nog hos den ägaren hon bör vara :)

2012-01-26 @ 09:38:05
Postat av: Sofie

Hon är verkligen superfin och ni passar varandra jättebra. Hon är alldeles för liten för mig dock men jag vill gärna ha en travare i framtiden som är i hennes modell men som kanske är lite mer okomplicerad;)

2012-01-26 @ 10:24:49
URL: http://gardemarins.blogg.se/
Postat av: Tova

Nope det skulle jag inte!



För korta och trippiga steg, hon verkar spänd och inte så avslappnad.



Gillar pigga, heta hästar med humör. Men dom ska kunna slappna av också.

2012-01-26 @ 21:26:37
URL: http://kazince.blogg.se/
Postat av: Weronika

Jag kan säga så här att en dag när jag kikade runt på bloggar jag följer via bloglovin, helt plötsligt kom du och Bellie upp på en bild och min blogg partner (som jag delar blogg med) utbrast, guuuuud vilken vacker häst! Ja visst är den svarade jag, gissa vilken ras? ingen aning.. Aa det är ett varmblod bara så du vet.

haha visst, va rolig du är. Hon trodde att jag skojade, jag behövde bläddra igenom halva din blogg för att hitta en bild där man ser Bellies märke på halsen för att bevisa och jag kan säga att DÅ blev hon paff! Jag tror det är ytterst få människor som ser Bellies och kan säga att hon är travare, speciellt inte på bilderna! Underbar häst som skulle behöva slappna av aningen, men förövrigt vacker vacker vacker :)

2012-01-26 @ 23:58:19
URL: http://nattstad.se/unicorns
Postat av: Michelle

Hon är jätte fin och absolut en häst jag skulle kunna tänka mig, att det finns saker och jobba på är bara bra, hur tråkigt bli det inte annars? Så känner jag iallafall, jobbet är roligast! :)

2012-01-27 @ 07:38:16
URL: http://mischi.blogg.se/
Postat av: Erica

Kanske också snor den iden i framtiden ;)

Jag hade lätt kunnat tänka mig din häst. Hon ser jättetrevlig ut och något med att ha en travare som är fin är väldigt lockande och utmanande! :) för att bevisa all motsatsen liksom.

2012-01-27 @ 08:19:53
URL: http://tillhast.wordpress.com
Postat av: Melina

Ja jag tycker hon verkar vara en väldigt rolig häst i både hanteringen och ridningen! Inte så att man vet hur hon är varje dag, och ganska typiskt sto? ;) + att hon är riktigt fin! (brukar inte vara så förtjust i fuxar men B är super snygg!:D)

2012-01-27 @ 21:56:17
URL: http://goldenhorses.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0