Goodmorning!

Jag sover så fantastiskt skönt i mitt nya hem. Helt otroligt! Nog för att jag annars sover bra, men jag sover verkligen i ett, vaknar inte en enda gång på natten. Igårkväll gick jag och la mig kl 2 (!!!) på natten, och förut har det aldrig funkat för då har jag varit död morgonen efter. Jag vaknade istället 8.30 och var så jäkla pigg och utvilad. :-D
 
Har precis ätit frukost. Men har på senare tid svårt att äta på morgon :o Är liksom inte sugen på nåt.. Men blir tvungen att trycka ner nånting iaf. :-) Hihi.
 
Igår gjorde jag tjockpannkaka för första  ggn i mitt liv. Den såg bra ut på ytan så jag var värsta stolt, tills jag skulle börja skära i den.. Då var den hur vattnig som helst. Haha. Precis då kom E hem och sa att det nog var för att jag haft varmluftsugnen på. Men inte kan jag nåt om ugnar eller, haha. Så nästa gång kör jag vanlig ugn, inte varmluften. ;) Men den gick faktiskt att äta ändå må jag säga. ;)
 
Ska ut till Bellsan idag med Mallan. Men hon rider i paddan och jag tänkte rida ut. :-) Ska rida i paddocken imorgon, så vill inte rida där två dgr i rad. Blir lite skritt och trav, samt lite klättring för mig och B idag. ELLER så kommer planerna att ändras och hon får vila, för det skulle egentligen passa väldigt bra. Men time will tell.
 
En av mina favoritbilder från igår :-)

Kommentarer
Postat av: Jessica

Jättefin header!

Svar: Tack :D
Josefine Fred

2012-07-02 @ 20:53:01
URL: http://dalaryttarna.blogg.se
Postat av: Sofia

Underbar header!!! :D

Svar: Tack så mkt! :D Hihi
Josefine Fred

2012-07-02 @ 22:55:15
URL: http://sofiaiaa.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0