Hoppning

Idag blev det som sagt hoppning för fröken Bus och Jossan, tillsammans med Fia. Hon hade klurat ut en världsbra övning med massvis av bommar, och en massa studshinder på olika avstånd. Tanken var att kunna kontrollera hästarna bra, kunna korta och länga där de behövdes.
 
Jag är jättenöjd över mina och Bellans prestationer för dagen, men hualigen vilket flummigt ridpass! Haha. Har nog inte skrattat sådär mycket med henne på väldigt länge. Lilla tokhästen min. Hjärtegullet! Hon var så himla taggad, studsa och for inför varje galoppfattning i princip haha. :-P Tog travbommar i galopp och studsade över m.m, och de var liksom 2-3 år sedan hon gjorde sånt! Haha. Och vi kom fel på hinder, tabbade oss, red fel, hade ingen broms så vi fick ta omvägar m.m. Mycket flummigt, men så roligt!
 
På slutet blev hon trött och därmed lite stark och springig. Men valde att ta det och inte kräva för mkt då hon ändå skött sig så bra. Avslutade med att trava av, och jävlar vad hon var fin! Mjuk och böjlig åt båda hållen, hur jäkla fin som helst. Och så travade vi över travbommarna ett par ggr så hon fick trava över dom istället för att galoppera. :-)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0