Jobb jobb jobb :-)

Älskar mitt liv som icke-student. Så himla skönt att ha tagit studenten! Äntligen liksom. Jag får bestämma själv hur mkt och när jag vill jobba. Allt är upp till mig. Inge prov, inge ångest över uppsatser och annat som ska lämnas in/bli klart inom galna tidsbegränsningar.
 
Saknar min lilla Bellisbus mycket nu! Och vi har underbart väder här med sol och lite duggregn. Finns inge mysigare ridväder. Men jag slutade 21 och ska upp 05.30 igen imorn, så blev ingen ridning för mig ikväll. Plus att B som sagt har lösa skor som jag inte vill riskera att hon tappar tills imorn. Vi ska på äventyr då, men mer om det imorgon. Om jag typ inte gått och grävt ner mig. :-) Beror alldeles på hur det går.
 
Vill även tacka er, mina fina och underbara läsare för era svar på mina funderingar när jag väljer att gå ut med mina innersta känslor här i bloggen. Ni är verkligen toppen som svarar på inläggen och ger era egna erfarenheter och synpunkter på saken. Det gör verkligen hur mycket som helst för mig! Ni får mig att tänka på saker ur annan synvinkel, vilket verkligen behövs ibland. Tack till er!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0