Jobb

Idag är min 5dagars ledighet över. Startar det med ett helpass från 7-21. :-) Trött som ett as och GUD vad skönt det hade varit att ligga i sängen nu. Men dagen går säkert undan. :-) Igår var jag ju upp och tog blodprover, och gudars vad mitt hjärta slog... trodde det skulle hoppa ur. Var så nervös. Men de gick superbra, haha det var ju till och med lite kul.

Vidare till röntgen så får jag frågan "Har du haft dropp förut?" "SAY WHAAAAAT?".... Men det gick ju bra det oxå, haha. Så nu känner jag mig awesome! Har alltid fått panik och ballat ur, men nu så. Man måste möta sina rädslor. :-D
 
Men nu ska jag packa matlåda och frukost och bege mig till jobbet. Ha en bra dag allihopa!

Kommentarer
Postat av: Emma

Snygg header:D!! Vad heter/är det för märke på det mörk blåa schabraket???? Vill oxå ha ett sånt men hittar det ingenstans.

Svar: Tack! Det är från Hööks :-)
Josefine Fred

2012-07-04 @ 09:50:42
Postat av: Daniela

Är Bellie ett varmblod? :)
Hon har vart travhäst va? :) Hon ser verkligen inte ut som ett varmblod, haha! (Inte för att det är något fel på dem, men hon ser mycket kraftigare och så ut)

Svar: Ja det är hon. :-) Hon travtränades från när hon var 2 år tills hon var 8 år, då jag köpte henne för omskolning till ridhäst. :-) Tack!
Josefine Fred

2012-07-04 @ 11:28:04
URL: http://powerpony.blogg.se
Postat av: Q Ord och inga visor!

sv:Jag tycker också det är konstigt om det skulle vara på det sättet.Det känns liksom orimligt. Men vet hade bestämt sig för att så var fallet trots att jag förklarade att våra hästar lever väldigt isolerat och inte träffar andra hästar.
Jag blir lite matt om det visar sig att det inte handlar om virus utan en bakteriell infektion för det var vad jag sa från första början och då har jag antagligen råkat på en vet som ska "sätta mig på plats" bara för att jag inte har den utbildningen att avgöra detta.Så jag är inte förvånad om jag i slutändan står där med hippotrim och ventipulmin åt honom i allafall..Men men..
mvh/Q

2012-07-04 @ 14:43:57
URL: http://qodrofenia.bloggplatsen.se/
Postat av: Emma

Okej:) tack. Men hittar det inte på hööks hemmsida?????

Svar: Dom säljs inte längre tyvärr då dom är slutsålda. :-/
Josefine Fred

2012-07-04 @ 17:45:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0