Tittig häst :-)

Red ut i skogen i finvädret på Bellisbus idag. 1 timme och 45 min blev det. Skritt och trav, med fokus på en massa dressyrarbete. Men hon hade andra planer - titta på allt som gick att se! Haha. Fick väl till två tillfällen i trav där hon gick helt perfekt och var avspänd och lyhörd och helt med.
 
Annars gick hon hela ridturen med fördröjda svar på mina hjälper, herregud alltså. Bad jag om något så kom reaktionen 3 år senare. Men hon måste ju få ha såna dagar oxå lilla snuttan! Hon skötte sig väl ändå kan jag tycka, hon var lugn och tillfreds i skallen även om hon inte hade full fokus, och de känns viktigast (att hon är lugn och tillfreds).

Kommentarer
Postat av: Camilla

25 maj red jag honom sist, fick behandla honom dubbelt i ett framben och skulle precis sätta igång honom när jag skadade mig. Så när jag kan rida igen har det gått 3 månader.. Tror att alla hästar tappar en hel del om dom får stå i tre månader. Och Lukas mår bäst av att gå mycket för att vara smidig och mjuk i kroppen, så räknar med att det kommer ta lång tid innan han är i formen jag vill ha honom i igen. Sjukt frustrerande att bara stå vid sidan och titta när dagarna går! Nejdå, jag uppfattade dig inte så ;D

Svar: Jaha oki, ja 3 mån var kanske i längsta laget. :-) Bellie vilade ju 2 månader och hon har ända sen dess varit bättre än någonsin, och utvecklats mer på 9 månader än på flera år i princip. ;D Så mina erfarenheter är att vila bara är bra :D Även lång vila.. Fast som sagt, 3 mån hinner dom nog tappa på. B tappade dock ingenting i princip på 2 månader :P haha..
Josefine Fred

2012-07-17 @ 21:26:51
URL: http://Unafraid.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0