Uteritt i regnet

Jag och Bellsan tog en mysig, lagom uteritt förut. :-) I alla gångarter, men de blev väldigt lungt. Hon var lite upp och ner idag, bitvis samarbetade vi jättebra, men bitvis fanns det massa roliga saker att koncentrera sig på och bli spänd över enligt B. ;) Men jag är nöjd med turen! På slutet mötte vi två hästar från stallet, Nimfa och Affro. Då blev Bellan superglad och spänd, haha. Så vi red med dom påvägen hem. :-)
 
Imorgon och på måndag har Othilia min prinsessa. Hur ska det gå?! Jag vill rida mer nuuu! Men imorgon jobbar jag heldag, och på måndag.. ja.. på måndag? Har eventuellt planer, men ingen aning om det blir på just måndagen. Men, jag får stå ut. :-)
 
Nu ska jag snart smaka min nygjorda kycklingpaj, och hoppas att jag lyckades. Har aldrig gjort matpaj förut, och första ggn jag åt det var Malins kycklingpaj för några månader sedan. TO DIE FOR. Så jag tog de bästa ur nåra recept på nätet + lade in lite egna påhitt, så... bara att hoppas den blev god. :-) Sedan blire godis, och kanske lite glass framför TV:n. I min boomfilt. I min jumpsuit. Livet leker :D
 
Bävern efter ridturen :-)

Kommentarer
Postat av: Emma

Låter som en helmysig tur! :D

Hur gick det med pajen då? Så spännande när man hittar på egna recept, blev lite inspirerad av dig, men hade ingen kyckling så fick bli köttfärspaj, dock med påhittat recept, och den blev så sjukt god! Haha, synd med tanke på att jag inte kommer ihåg hälften av sakerna jag slängde i! ;P

Svar: Den vart SVINGOD! :D Ska precis skriva upp mitt så att jag inte glömmer. :-P Inte för att de var avancerat, men ändå. När jag väl ska göra paj igen så lär de ju vara tomt i huvudet annars ;)
Josefine Fred

2012-07-07 @ 22:27:29
URL: http://www.xn--stallprni-02aa.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0