Dressyr

Red dressyr idag, och fotades av bästa M. :-) Jag var lite spänd från början redan, och ja.. Alla missar som skedde idag var helt och hållet mitt fel. Jag har börjat tappa min sits totalt, börjat korva mig i ryggen och sedan slutat rida med sätet. Som tur var hade jag M med mig som kunde tjata på mig om sitsen och ridningen, de behövs!

Så fort jag satt rätt och red rätt så blev det ju kanoners! Men så fort jag ålade iväg till kutryggen och slutade rida med rumpan så blev det pannkaka. Så detta pass var bitvis skitbra, och bitvis skitdåligt. Red lite på en äng oxå, och där blev hon svinstark så det resulterade i att jag oxå blev skitstark. Men i galoppen gick de bra, lät henne rulla på.

B sköter sig bra som vanligt, men herrejesus vad brunstig hon är. Haha. Har aldrig nånsin sett henne såhär kåt. Hon är tokig på en häst i hagen bredvid, och jag tror hon kissade MINST 10 ggr innan vi red ut. Så fort vi närmade oss hem, och hon kunde skymta denna häst, så ställer hon sig rakt på bilvägen, på asfalten och kissar massor! Hahaha. Sedan fortsätter hon att skvätta omkring när jag sadlat av och ska borsta av henne osv. :-P Söt tjej-00.

Blir tametusan sitsträning
för mig några pass framöver tror jag, innan jag kan börja fokusera på fröken bus.

Kommentarer
Postat av: Matilda

Härligt att det gick bra =)

2012-06-16 @ 03:10:35
URL: http://vickysutbildning.blogg.se/
Postat av: Amanda

Tyvarr lagger man ju till olater ganska fort nar ingen star och tjatar pa en vid sidan om... ;p

2012-06-16 @ 11:45:07
URL: http://lifeofshowjumping.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0