Kvällstur :-)

Tog en mysig tur med B ikväll. Var så otroligt trött och utslagen så somnade hemma i sängen innan jag skulle fara ut, så tänkte egentligen låta henne vila. Men denna ridtur gjorde mig gott. Vad hon får mig lugn och tillfreds ända in i själen denna tjej.. Jag kom dit hyperstressad, orolig, ångestfylld.. men åkte därifrån som lugnet själv. Så himla skönt! Jag som till och med gått i säljartankar pga all stress och oro över allt som komma skall.

Men nu ska jag tänka
positivt. Det löser sig!

Ridturen gick jättebra! Red i dressyrsadeln och raka bettet utan nosgrimma, och hon skötte sig awesome. Vägrade gå fram på ett ställe, där hjärtat slog så det höll på ploppa ur na. Och inte vare nåt att bli rädd för heller. Som tur var hade vi en islänning bakom oss som fick bli får vägledare, haha. Men fick även övertala henne hela vägen förbi för gud vad hon var skeptisk.

Men resten av ridturen gick som sagt awesome. Joggade först fram i lugn och trevlig arbetstrav, sedan körde vi övergångar som var jättetrevliga. Tog nåra galopper (höger) som hon var superfin i. Avsaktningarna är dock kassa som vanligt, hehe. Vänstergaloppen gick dock inge bra idag för hon blev så upprörd i fattningarna, så den sket vi i. Joggade av henne på slutet och hon var så lugn och tillfreds.

Fina häst!

Kommentarer
Postat av: Emma

Låter verkligen som en välbehövlig ridtur! :)

2012-06-12 @ 23:56:16
URL: http://www.stallpäärni.se
Postat av: Sara

Hej, jag tänkte bara fråga om du vill skriva ett inlägg om hur du fick till en lugn trav på en travare. Hade vart jätte kul och se en annan persons sätt, har själv fått till det men till nästa gång kanske dina tips funkar bättre :)

MVH Sara

2012-06-13 @ 14:17:40
URL: http://litemeromoss.blogg.se/
Postat av: Amanda

Ja, helt otroligt hur avslappnade hastar kan gora en :)

2012-06-13 @ 21:16:26
URL: http://lifeofshowjumping.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0