Mina favvotyglar nr 2...

Mina favvotyglar till favvotränset (dressyr) är nu helt sönder oxå. Fröken bus såg sin chans idag.. Haha. Hade tagit av henne sadeln och skrittade runt våran travbana för hand, efter lektionen. Varpå hon lägger sig och rullar, och sen gjorde hon nåt ryck med huvve som gjorde att jag tappade tyglarna. Hon ställer sig upp, upptäcker att hon är lös och börjar tjoa runt på travbanan och visa upp sin finaste trav medans de andra hästarna blev alldeles uppspelta och hakade på.

Självklart hängde tyglarna och slängde omkring medans hon sprang. Först så klarade hon sig från att kliva på dom, men sen fastna dom runt benet och då stannade hon och stod stilla. Tills hästarna började springa igen och då började hon oxå varpå hon såklart kliver på tygeln och den går sönder på 2 ställen. Suck. Mina fina rundsydda tyglar.

Sen är jag såklart orolig att hon ska göra illa sig. Gud vet hur många tyglar vi lyckats göra sönder jag och B.. För någon månad sedan rök ju mina absoluta favvo-hopptyglar. Dom ska däremot in på lagning. Men dressyrtyglarna såg nog ljuset för sista ggn idag. :-P Blir att köpa nya imorgon.

Ja, en halv novell för att förklara att B klivit sönder sina tyglar. Hihi.

Kommentarer
Postat av: therese :)

SV; Haha, ja ibland när hon busar i hagen så åker benen åt alla håll, precis som att hon inte har någon kontroll över dem ^^

2012-03-25 @ 19:10:09
URL: http://wwhispering.blogg.se/
Postat av: Sara

tråkigt att de gick sönder! Molly har klivet på tyglarna en gång förut när hon fick gå och beta lite gräs efter ett ridpass och jag tittade precis bort medans hon tog ett kliv framåt och trampade på tygeln och fick panik. usch tycker det är hemskt och sedan dess haft super koll haha! Men det är tur att de går så lätt sönder så hästen lossnar! :)

sv; tack så jätte mycket! :D

2012-03-25 @ 19:58:20
URL: http://hastbloggeen.blogg.se/
Postat av: Matilda

Ne men vad tråkigt att den gick sönder!



SV: oj såg inte att jag skrivit fel ;)

2012-03-25 @ 20:30:44
URL: http://vickysutbildning.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0