Skrittur

Var ute och skrittade 1tim och 50min med en supertaggad brud idag. Herregud alltså. Haha. Första 20 min är alltid lugna, då gick hon och strosade med nosen i backen och jag bara njöt. Sen började hon fjolla sig, tvärstanna, låtsas bli rädd. Eller ja, hon blir väl rädd. Samma sak hände idag som dendär ggn hon blev så rädd. Hon tvärstannar och hjärtat slår HÖGT och sen börjar hon backa. Men jag sket i vilket och fortsatte driva tills hon gick fram igen. Fjanterier helt enkelt.

Jag vet att hon har vårkänslor
och är brunstig just nu, och på våren blir hon alltid lite fjantig. Det får ta den tid det tar helt enkelt, även om det är rätt jobbigt. :-P På hemvägen gick de verkligen huuuur fort som helst och det gick knappt att få nån kontakt med henne. Hon försöker dock lyssna ändå, de kan inte vara lätt med alla tusen känslor och tankar hon har just nu. :-P

Ska försöka rida henne
två hårdare pass till denhär veckan, för hoppningen verkade ju inte ta på henne minsta lilla. Hon blir ju tametusan aldrig trött. :->

Kommentarer
Postat av: Carolina

SV: Han var halt i somras, det stämmer. Han böjdes igen för inte längesen och var ren :)



Däremot så har han haft ett tufft liv som travhäst, säkerligen fått en "hård" uppfostran (kan tänka mig stryk...), han tränades alltid tuffare än alla andra, fick en vanlig starthäst gå 10 vändor på rakbanan fort, så fick lorden gå ytterligare 6. Varför vet jag inte, men han tränades typ tills han spottade blod.



Som tvååring drog han traktordäck och typ hela året nör han var 3 år gammal var han halt (förslitningsskador kan jag tänka mig/överansträngning). Han är ju 18 år nu och har alltid ställt upp på mig, men med tanke på hans tuffa liv är han nog betydligt äldre i kroppen..



Haha, blev värsta romanen men det jag ville säga lite kort var att det inte är så konstigt om han inte orkar/vill hoppa längre =) och så viktigt är det inte för mig, då kan han likaväl bli pensionerad och få gå som skogsmulle bara för att få röra på sig =)

2012-03-21 @ 16:39:12
URL: http://lillalutte.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0