Bellisbus <3

Älskade bellisbus. Hiihi, hade saknat henne sjukt mkt idag. Var så himla mysigt att få snooosa in näsan i hennes päls igen. Mallan red na i förrgår, och igår hann jag inte träffa B innan jag fick åka hem pga anfallet. Så hela två dagar utan min prinsessa!



Då jag fortf. är lite utslagen från gårdagen var det tänkt att L skulle rida lektion på B för mig, efter att jag haft lektion för henne och Malin. Jag började rida B lite själv, bara för att känna på henne. Men hon tog mig på ett riktigt äventyr i paddocken, haha. Hon VÄGRADE gå längs ena kortsidan. Hon gick nåra steg fram och sen tvärbacka, backa backa backa. Så fort jag ens la om skänkeln och bad na gå fram så vart hon skitsur så jag satt bara där och väntade ut henne. Tills M kom med briljanta idén att backa förbi henne, och voila! Efter en kvart kom vi äntligen förbi. Haha.


Red sedan övergångar på nedre delen av paddocken, och hon var faktist jättefin idag! Min fina lilla Bellie is back *peppar peppar*. Hon var jättemjuk och fin i munnen idag och var riktigt med på noterna, övergångarna funkade asbra och dom har inte funkat på en hel vecka. Red lite i galopp i båda varven oxå och de gick helt ok. :-)


Hade som sagt lektion för brudarna förut oxå, hopplektion. Gick SKITBRA för Linnea hela passet. Och det gick SKITBRA för Malin i början av passet, hon red bättre än nånsin. Men sen kom tjurkvinnan fram efter att hon ramlat av, och då skulle hon minsann inte hoppa. Så hädanefter lägger vi ner ribban tills dom är back on track! ;)

Kommentarer
Postat av: Malin

Du vet att du är världens bästa människa, vän och tränare vän? Var helt och hållet min rädsla som kom i vägen. Men bästa du att du är den du är! <3

2012-05-18 @ 20:18:36
URL: http://rajala.blogg.se/
Postat av: Lina m. ridtravaren Siren

sv: När hans ägare hade honom så tog de aldrig träckprov vad jag vet, utan avmaskade bara ändå "för att". Och när jag tog över och vi flyttade till nya stallet krävde stallägaren att vi skulle avmaska med det preparat som de använt på hästarna som redan stod där. Och jag visste ju inte bättre då. Siren är min första "egna" häst och jag hade ingen kunskap om avmaskning då. Men nu tar vi träckprov i stallet då de flesta som stod där förr har flyttat och vi som står där nu tycker att det är det bästa (och enda) alternativet. För som sagt så tror jag att hans ägare aldrig har tagit träckprov på honom. Men jag kan iallafall säga att han har över 1000 och det får mig att må så förbannat jävla dåligt för jag inbillar mig alltid det värsta (att han kommer att dö, att alla kommer tycka jag är urusel) även om jag innerst inne VET att jag inte kunnat göra någonting åt det. Blä. Det märkligaste är att han verkligen inte ser ut som en "maskhäst". Han har inte ett enda symptom som visar att han har mycket mask. HATAR sånthär. :(

2012-05-18 @ 22:58:44
URL: http://worldisfullofmagic.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0