L red Bellsan

Idag red Linnea Bellie. De red på travbanan i skritt och trav. Bellisbus hade varit stark idag igen, så de hade inte blivit någon galopp som sagt. :-) Dock är det typ tredje elr fjärde ggn L rider henne, så det tar ju dit innan man förstår sig på henne oxå då hon kräver sin ryttare många ggr. Så det går nog bara bättre och bättre. Det är så skönt att jag har hela två brudar som jag kan lämna min häst till med gott samvete nu. Känna att jag inte MÅSTE åka dit och rida 6 ggr i veckan, utan att jag kan göra annat oxå.

Idag hade jag ju tänkt dressyra
, men pga vissa skäl råkade jag ut för ett extremt migränanfall på jobbet som ledde till att jag fick släppa en massa jobb och bara ligga ner. Så hela dagen efter det har jag varit slutkörd. Enormt tack till fina arbetskamrater som ställde upp till tusen idag. Det är andra ggn i mitt liv som jag får sådär extremt, och det är inte kul. Jag satt och grinade hur länge som helst i en trappuppgång för jag visste varken ut eller in. Jag tappade alla ord. När jag var inne hos en pensionär och den började prata så kunde jag inte svara, jag visste helt enkelt inte vad orden jag ville säga hette. Jätte, jätteläskigt. Så jag ringde E och pratade ut en lång stund, de få ord jag kunde få fram. Han fick gissa vad jag ville komma fram till, för jag kunde inte få ut de. Hur äckligt som helst. Synbortfall, och extrem huvudvärk samt illamående till tusen fick jag oxå. Så ... av förklarliga skäl orkade jag inte ta mig till stallet idag.

Hujedamig. ;) Nya tag imorgon!

Kommentarer
Postat av: Camilla

tack, fler och fler grejer klickar och fungerar :)

2012-05-13 @ 20:49:44
URL: http://unafraid.blogg.se/
Postat av: Amanda

Usch, hoppas du mar battre nu!

2012-05-13 @ 21:50:32
URL: http://lifeofshowjumping.com
Postat av: Linda

Jag har migrän ganska ofta, det är jobbigt =/ Synavfall har jag fått en gång och det var när jag var yngre, jag blev livrädd!! Så jävla otäckt, usch vad jag grina.

Du skulle ha haft tabletter till hands som du kan ta när du känner att en attack är på G

2012-05-13 @ 23:10:12
URL: http://mittangsull.blogg.se/
Postat av: Sandra

Uscha, jag fick migrän första gången när jag var 6-7 år, och har haft det sen dess. Har det dock inte så ofta, några gånger per år, men fy vad hemskt det är, man mår så fruktansvärt dåligt. Hoppas då mår bättre nu! :)

2012-05-14 @ 11:19:12
URL: http://slizer.blogg.se/
Postat av: sofie

SV: Ja, det är både en rolig och nyttig övning att göra. Alltid bra att rida kombinationer och verkligen träna på att sitta tillbaks och rida mellan hindren :)

2012-05-14 @ 12:04:39
URL: http://tarsans.blogg.se/
Postat av: sofie

Gud vad tråkigt förresten med din huvudvärk. Har också i perioder riktig migrän och det är verkligen inte kul! Det ända som hjälper när det väl brutit ut är att lägga sig i ett tyst och mörkt rum och helt enkelt försöka somna.. Hoppas du slipper mer sådana extrema "anfall" på ett tag!

2012-05-14 @ 12:06:25
URL: http://tarsans.blogg.se/
Postat av: johanna sällström

Jätte bra blogg, följa varandra via bloglovin?:)

2012-05-14 @ 15:56:07
URL: http://jsjumping.blogg.se/
Postat av: felicia - fotokobran

hoppas du hade en grym söndag!

och en underbar måndag!

2012-05-14 @ 19:53:26
URL: http://fotokobran.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0