Starke Adolf

Red ut med L och Quantas idag, på BellisBUS. Hon var faktist inge vidare trevlig idag, hehe.. Inget ont i henne, såklart, men hon var helt i sin egna värld. Helt avstängd från omvärlden (dvs mig, haha). Hon var så otroligt stark genom hela ridturen, och vi var väl ute 1-1,5 timme nånting. Travade, galopperade, försökte göra tempoväxlingar, sidvärts. Icke sa nicke. Hon tog tag i bettet och hängde sig fast och körde sitt egna lilla race. Jaja, ingen idé att göra en big deal, hon är ju så fin annars. :-) Var längesen vi hade en dålig "period" nu så det är väl dags.

Kan iallafall plocka fram EN
grej som var bra med detta pass. Och som ger mig hopp. Bellie har inte kunnat ridas bakom någon i trav eller galopp, då stänger hon av totalt och drar efter den som är före. All fokus på den som är före. Särskilt i galoppen. Har den som är först hamnat före henne nåra meter och jag inte låter henne brassa på, så har hon blivit så otroligt frustrerad att hon bara stått på stället, stegrat, hoppat, backat ner i diken, allt. Men idag passade vi på att träna på detta i trav bakom lugna Quantas, och de gick faktist över förväntan. Nog för att hon var svinstark, men ingen hets eller så. Och hon försökte ändå fokusera på mig, även om hon tyckte det var svårt. Så det är jag jätteglad över!

Vet iallafall någon som ska få sig en redig genomkörare på ridbanan imorgon. Här ska lösgöras. :-)


Kommentarer
Postat av: Siri

Sv; Nejnejnej, det var inte så jag menade! Men han har gått på travet innan och är inkörd. Men han har typ aldrig riktigt kontroll över sina ben osv hela tiden, så när man kommer upp på de högre höjderna så tar det ju mer i landningarna osv.. och ägaren vill ju såklart att han han ska hålla så länge som möjligt för att han ska hyras ut till flera efter mig så hon kan tjäna pengar (dumt tycker jag).. så hon vill inte att jag ska slita så mycket på hans leder då han ska hålla längre hah... :)

2012-05-13 @ 19:49:58
URL: http://sirieinarsson.blogg.se/
Postat av: therese :)

SV: Aw, tack så jättemycket! :D<3

2012-05-13 @ 20:37:40
URL: http://wwhispering.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0