TRÖTT

Är trött. Klev upp 05.30... Det är inget för mig, även om jag var svinpigg. :-P Men jag vill sova. Har nämligen utsläpp, vilket är helt underbart mysigt för sig, men jag måste upp så jäääkla tidigt då. Men igår bestämde jag och M att vi ska testa ha alla utsläpp tillsammans, för då går de verkligen hur mkt fortare som helst!

Senare idag/ikväll/whatever ska Bellis hoppa lite studs. Ska träna på att landa i rätt galopp och tänka på hur jag verkligen sitter i landningen, eftersom att i vänster varv landar vi ofta i höger galopp, och i höger varv landar vi ofta i vänster galopp. Så nånting mysko måste jag ju göra! :-)

Väntar även på ett SJUUUUKT spännande besked idag. Är alldeles skakis nästan, haha. ;) Om beskedet är positivt kommer ni att få veta. :-D Annars kmr jag vara så sjukt sur att jag typ lägger mig och sover resten av dagen. :-)


Kommentarer
Postat av: Erica

Ett tips då kan vara att hålla lite extra i yttertygeln. Alltså om du ska landa i vänster så håller du lite mer i högertygeln för att "låsa fast" den sidan så att hon inte kan få fram högerbogen och landa i höger.



Att överdriva vägarna är också bra fuskhjälp. Att vända upp mot hindret när det känns som att man nästan ridit förbi det. Då måste man ställa om över hindret för att komma åt rätt håll efteråt. Det blir oftast rätt ;)

2012-05-02 @ 07:06:53
URL: http://tillhast.wordpress.com
Postat av: Q med ridtravare i fokus!

sv:Jag tror också det finns likheter dem i mellan.Vad roligt att övergångarna funkar för er.^^Det är ju en sån där sak man lätt slarvar med och glömmer bort i allt annat .



Knas just i tempoväxlingar kan vara rätt roligt eller ja det beror ju på hur man ser det, för han kan gå och ladda i dem oavsett som man förbereder framåt eller tillbaka han sätter så mycket tryck i sig själv och kan bli frustrerad om man förbereder för mycket haha.. Man känner nästan hur han går och frågar..Men nu då? Nu? Det är svårt i bland att få honom att vänta på en .Han tycker ofta att jag är på tok för långsam och då får jag ofta ta till rösten på honom för att bli extra tydlig att han ska vänta.



Mellis pratar jag med av helt andra anledningar då han känns lite omogen speciellt om man är ute med honom själv.Han känns liksom lite osäker trots att han gör det man ber om och han känns bättre om jag pratar på helt enkelt.Han får ett bättre fokus.

mvh/Q

2012-05-02 @ 09:05:46
URL: http://qodrofenia.bloggplatsen.se/
Postat av: Matilda

Nu blev jag riktigt nyfiken bad det kan vara för något ;)

2012-05-02 @ 10:13:52
URL: http://vickysutbildning.blogg.se/
Postat av: Camilla- Äntligen tillbaka i bloggvärlden

Spännande! håller tummarna för vad det nu än är

2012-05-02 @ 13:05:57
URL: http://camillahastskotare.blogg.se/
Postat av: Carolina

SV: Jag äger honom inte, har honom på foder... Har haft han i 5 år nu, men han står kvar hos ägaren...



Han ska pensioneras, är därför... Dels är det så också att jag inte kommer överens med ägarna, vi blir osams hela tiden - för jag är väldigt utanför... En lång historia men det kan vara så att hela stallgänget åker på trav tex, och när det finns plats i bilen får jag ändå inte följa med... och när jag väl får det så ser man till att jag inte glömmer bort att jag inte är önskvärd..



grejen är också att jag sett upp till hans ägare och tyckt massa om både henne och hennes man och vi var riktigt bra kompisar ett tag... tråkigt att dom ska behöva bli sura när jag försöker förklara att jag blir ledsen liksom.. men det är mer saker än just det där med travet som gör att jag känner mig utanför..



så kort sagt vill dom ha tillbaka honom för att jag är en idiot, dum i huvet, tjurskalle och allt vad jag nu blivit kallad för...



det som gör mest ont är att ingen kommer bry sig om honom längre, det har jag sett förut att de inte gör.. så jag bryter ihop lite :(

2012-05-02 @ 19:10:12
URL: http://lillalutte.blogg.se/
Postat av: Emelie Löfström

Lycka till med beskedet, hoppas det var positivt :)

2012-05-03 @ 12:38:14
URL: http://emblems.blogg.se/hast

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0