Dressyr

Efter mycket funderande om hur jag skulle göra med ridningen idag, blev det tillslut dressyr i ridhuset. Vi har STORM här idag, storm med stora bokstäver. ;) Det skulle aldrig gå att rida ut.. Så det stod mellan vila elr ridhuset. Blev supersugen strax innan insläppet, så tog in Bells och slängde på na utrustningen innan det bar iväg, haha.
 
Blev väldigt mycket galoppjobb idag, för hon var riktigt stark och pigg. Jag hade hela hästen i handen i galopperna, så jag låg och rullade ganska länge, och jobbade med ställningen utåt och inåt, samt försökte flytta nåra steg här och där.
 
Efter en paus med skritt i typ 7 min så testade jag galopp igen, och då hade poletten trillat ner för fröken bus! Från att ha haft allt i handen hade jag allt på bakdelen i princip. Så sjukt lätt och fin i munnen, och jag fick en känsla jag sällan känt (om nånsin?), jag verkligen RED i galoppen. JAG bestämde tempot med endast sätet, och dendär lätta känslan i munnen är inte alltför vanlig i galoppen. Jag hade henne riktigt på bakdelen och det var så skoj att få nosa på hur det SKA kännas. :-)
 
Travade sedan av en pigg liten snärta innan jag hoppade av och ledde henne för hand.

Kommentarer
Postat av: Ord & inga visor!

Åh det där saknar jag.Att ha tillgång till ridhus när det är sk*tväder.Verkar som ni haft ett riktigt trevligt pass =)
mvh/Q

Svar: Förstår det! .. Ja, bortsätt från att hon låg i min hand halva delen av passet, haha. Men inga fejder elr ovänskap :D Så ja, ett kanonpass egentligen!
Josefine Fred

2012-12-01 @ 00:06:21
URL: http://qodrofenia.bloggplatsen.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0