GLAD TJEJ :D

Idag är jag sjukt glad, haha. Vet ni varför?! För jag har hittat BENSKYDD som passar min häst, WOHO! Eller, egentligen har jag bara kommit på att hon faktiskt kan ha M/L skydd.... Jag vet ärligt talat inte varför jag upplevt M som för långa förut?! Att hon bara kan ha ponny. I alla dessa år. Haha. Fick testa ett par M/L idag, och dom satt verkligen sjukligt bra på henne. Så nu är jag på jakt efter nya skydd, återigen. Och de blir nog med sånahär "snabbknäppen" ändå, trots att jag nojat över det, men de verkade skitbra.
 
Iallafall... Idag fick Bellson vinterskor, blev kanon. Sen gick vi promenad med Mallan och Fisen som skrittade barbacka. Supermysigt!! :-)
 
Och jag och Mallisen har varit på äventyr hela dagen och nu har jag äntligen slagit ner rumpan i soffan och ska söka efter lite recept för jag ska kocka lite innan karln kommer hem!
 
Ha en bra kväll allihop! :D

Kommentarer
Postat av: Erika

Hoppas nu du hittar såna skydd du vill ha. :-)

Skönt med vinterskor. :-)

2012-11-06 @ 09:08:46
URL: http://eriikapettersson.blogg.se
Postat av: Ord & inga visor!

aha!Det förklarar varför jag någon gång tyckt att Bellie haft så korta skydd på sig på en del bilder hahaha..Inte för att det gör någon skada på något sätt men ponny skydd på en stor häst kan tendera till att bli lite kort.

Mina drar L på det mesta mindre än så upplever jag för tight och remmarna når knappt runt.På Boots drar dom båda två XL för det mesta.Nu har iof mina hästar rätt rejäl benstomme båda två och grova ben.Jag vet att jag provad reflexskydden från hööks i storlek L och de nådde knappt runt =O

sv:Tack för omtanken.Det värmer.Är betydligt gladare i dag hahaha..Vi har minusgrader .Och med det följer något renare hästar vilket är otroligt skönt.
mvh/Q

Svar: Hahahaha! Ja... Alltså, jag har provat Medium förr som sagt och då med bestämdhet hävdat att de verkligen inte går, och därefter inte ens försökt leta nå mer. Utan kört på Small/Ponny.
Men nu så blire annat, ska bli så kul att köpa nya skydd! Dom satt verkligen som handen i handsken på henne. :-D

Jag har ju reflexskydden, och de har hon M fram och L bak, men de skulle vara små i strl enligt Hööks.

sv: Vad skönt att höra att du e gladare!! :)
Josefine Fred

2012-11-06 @ 16:42:46
URL: http://qodrofenia.bloggplatsen.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0