Morning!

Ni vet att ni är fri att skriva rubriker till önska rubriker va? ;) Under min otroligt tråkiga blogg-period nu. Jag har som inget att blogg om. Lilltösa hon står och är häst i hagen hon, medans jag ränner runt och har allt annat än stall för mig. :-)
 
Funtar på o köra en frågestund.. Men det var ju väldigt dåligt med frågor sist, vilket jag kan förstå med tanke på mina alla frågestunder jag haft. Haha ni vet ju mer om oss än jag gör själv vid dehär laget! ;)

Kommentarer
Postat av: Frida Gisslin

Hej! Jag har en fundering angående ditt träns (som jag helt har glömt bort vad det heter). Jag kan inte andvända höga nosgrimmor på min häst, då han har ett gammalt ärr precis där höga nosgrimmor trycker. Hur lågt ner sitter själva nosgrimman på det här tränset? Är det något tryck på samma ställe som höga nosgrimmor?

Svar: Hej! Micklem träns heter det. :-) Hur man sätter höga nosgrimmor är ju ganska individuellt, även om det finns en riktlinje. Så de beror lite på var du menar. Denna sitter ungefär mellan en remont och en acheen-nosgrimma skulle jag säga.
Men i början hade jag den ännu längre ner pga vissa skäl, så den såg mer ut som en remont då. :-)

Lycka till!
Josefine Fred

2012-11-02 @ 09:03:45
Postat av: Anna

Hej! Kan du inte blogga om vad du har för kläder. Ni ser alltid väldigt välmatchade ut :-) Jag letar nya ridkläder och skulle behöva lite inspiration.

2012-11-02 @ 21:20:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0