Promenad

Idag gick jag och Bellson en 50 min lång powerwalk promenad. Supermysigt!! Mörker och dimma. :-) Och idag var Bellsan på ett riktigt bra humör, för ovanlighetens skull. :-D Hon blev sur när jag tillrättavisade henne ett par ggr, haha, men inget mer. Trevligt att få se den sidan ibland. ;)
 
Ja.... nu blire gomat med sambon och sen film-mys!!

Kommentarer
Postat av: Linda

Jag har ett litet önskemål :)

Kan inte du göra ett inlägg om hoppning där du skriver vad som är bra att tänka på, massor med tips och speciellt för oss som inte är så kunnig i hoppning men har intresset?

Tipsa på hur man kan få en bra hopphäst/ponny, vad det viktigaste är att tänka på, små tips att göra under hoppning o.s.v

Aaah flummigt men du förstår nog, ett inlägg om hopp-tips helt enkelt.

Jag hoppar ju lite mer nu med min lilla och det är askul men jag är skit dålig haha. Hur funkar studs? När är hästen redo för det? Hur långt avstånd bör man ha mellan varje hinder? Hur många hinder?

Oj oj värsta intervjun!

Svar: Ja du... Ska försöka få ihop nåt! Dock känns de som om jag inte är riktigt rätt person eftersom de lika gärna kunnat vara jag som ställt domdär frågorna ;) Men jag får svara utifrån min egen förmåga :-) Hihi!
Josefine Fred

2012-11-04 @ 18:09:37
URL: http://www.mittangsull.blogg.se
Postat av: Ord & inga visor!

sv:Gör det..Jag blev rätt paff faktiskt hur mycket strö det faktiskt blev när pelletsen gick sönder =O

Märkte också att Granngårdens spånbalar var både dyrast och de balar med minst i =/
Jag köper för visso av våran lokala foderbutik och inte av dem men ändå.Fy så dyrt spånet blivit.När jag började med häst fick man antingen spån gratis eller så kostade spånbalarna mellan 15-25 kr Hahaha..
mvh/Q

Svar: Jaa granngården är SVINDYRA... Vi betalar 72:- balen, och då äre domhär stora vita som iallafall jag upplever det är mest i.
Josefine Fred

2012-11-04 @ 19:06:04
URL: http://qodrofenia.bloggplatsen.se/
Postat av: Linda

Det du kan duger ju gott och väl för mig och för oss som är lite nybörjare men tror säker du kan massor och har en del tips mer än vad du tror ;)! Ska bli jätteintressant att läsa!

2012-11-06 @ 17:01:43
URL: http://www.mittangsull.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0