Skritt i mörkret

Tog precis en tur på snuttan ute i mörkret. Hade insläpp, så runt halv 10 begav vi oss ut. Var tillbaka till 22.15. Vi kom inte sådär superlångt eftersom hon stannade och såg nånting i skogen, så hjärtat slog tamefasen så jag kunde höra hjärtslagen haha. Så det tog väl 10-15 min innan vi var förbi där. Fick lirka med henne som fan, haha. Sto som hon är.
 
Provade gå på henne lite milt en gång, alltså bara skänkla på lite lätt och smacka lite och det var INTE populärt. Svinförbannad blev hon och backade som aldrig förr. Så fick smöra för henne som tusan... Ett steg, miljoner beröm, ett steg till, miljoner beröm.... typ "Bellie kan du tänka dig att gå ett steg? Snäääällaaaa?? *puppyeyes*"... hon ba "Aaaaa, men de ska vara ett steg de...." Så höll vi på tills hon kom så pass långt att hon vågade sig förbi med lite tempo. :-D Sötsto!
 
Är SJUKLIGT stressad denna vecka, så det lär inte bli mer än 1-2 dagars ridning för min del. Vet inte alls hur jag ska pussla ihop detta, men på något sätt ska det väl gå. Har lyckats leja bort henne i helgen iallafall till bästa Ottan, så den biten är tack o lov löst. :-)

Kommentarer
Postat av: Marika TF

Hej!
Jag blev så himla glad då jag ramlade in på din blogg. Har själv en ridtravare som står mig varmt om hjärtat. Kul att se någon mer som har ridtravare och är stolt över det! Mvh Marika

2012-11-20 @ 20:16:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0