Veredus storlekar!!

Någon som har Veredusskydd? Vilken strl? Har kommit fram till att jag behöver M till fram, men bak? Dom sägs ju vara stor i strl. Har ni samma strl på fram- som bakskydden? Kan säga att Small gick inte ens runt hennes bakben! Och fram så satt dom OK men var lite små runtom och på höjd. Så M blir bra fram.
 
Sen en grej jag undrar över är vad det är för skillnad på Veredus Olympus och Veredus Olympic? Vad jag kan se är det exakt samma skydd, men på vissa står det Olympus (som på de svarta nedan), och på vissa Olympic (som de bruna). Så..? Vad är skillnaden?
 

Veredus Olympus


Veredus Olympic

Kommentarer
Postat av: Camilla Robertsson

jag hade M runt om till Lukas. Dock sålde jag bakskydden då jag tyckte att dom snurrade(han är på sig i hoppningen), men de verkar sitta bra på de flesta hästar.

Svar: Okej, och dom var inte små eller något bak? Vad köper du annars för storlek till han?
Josefine Fred

2012-11-08 @ 19:56:10
URL: http://unafraid.blogg.se/
Postat av: Erica

Grålle har large både bak och fram :) men så är han ju lite större än bellie :p

Nu är inte jag någon expert på veredusskydd men tycker de ser ut som olika plastgrejer där bak. Finns säkert någon produktbesktivning på någon hemsida annars :)

Svar: ok :) Ja precis, med tanke på att hon haft small/ponny både fram och bak (dock har vissa bak inte funkat, men dom flesta), så booorde hon kunna ha Veredus M?! Eller? :)
Hm.. kanske är så. Har troligtvis ett par Olympus på G, så ska snoka runt lite och se. Det "knepiga" är att en del sidor skriver Olympus, men har bilder på Olympic, och tvärtom! :S
Josefine Fred

2012-11-08 @ 20:00:06
URL: http://kickarn.wordpress.com
Postat av: jessica pira

Kan säga att storlek M, ska ju vara motsatsen till storlek FULL. Dock så Speedys ben var ganska grova, hela han var GROV och det var gränsfall på honom, speciellt bakbensskydden så han skulel kunnat haft storlek L. Men Mxi, nya stjärnan har M och är en stor häst på nästan 1,70. men han har mycket nättare ben och allmänt mycket nättare än Speedy var. Men kan nog hålla med om att de är gränsfall små i storlekarna.

Svar: Okejokej. Men du hade Medium även bak på speedy? Bellie har ju haft Small/Ponny så medium borde ju funka på henne.
Josefine Fred

2012-11-08 @ 20:10:50
URL: http://www.jessicapira.blogspot.com
Postat av: Jessica Pira

Ka det borde det nog om s är för små :-) M har jag iallafall :)

2012-11-09 @ 07:59:53
URL: http://www.jessicapira.blogspot.com
Postat av: CM

Min häst har stl M både fram och bak på veredus olympic (markus ehning carbon gel står det på dem också). På andra "vanliga" skydd, typ horseguard, har han Cob fram och full bak.

Svar: Ok låter bra! :-) Väntar på ett set i Medium nu så hoppas de passar.
Josefine Fred

2012-11-09 @ 10:08:15
Postat av: Siri

Jag har både M fram och bak och de sitter perfekt!
Skillnaden på Olympic och Olympus är att den ena har gele och ger en mer stötdämpande effekt.

Svar: Ok vad bra! Har köpt ett set i Medium nu så hoppas de passar.
Jaså är de? Vilken har gele? Är det inte Carbon Gel du tänker på? För det står ingenting om gele på varken Olympic eller Olympus-skydden. Dock så såg jag en estetisk skillnad, och det är att resår-remmarna på Olympic står det "Nero Line" på, och på Olympis är det Veredus logga på.
Josefine Fred

2012-11-09 @ 11:31:06
URL: http://sirieinarson.blogg.se
Postat av: Anno

Jag tycker snarare att de är små i storlekarna. Jag har L runt om på mina, hade inte kunnat ha mindre. Jag har både carbon gelen och olympic. Testade M men de satt alldeles för hårt. I Young jumpen har jag dock M, men de har ju kardborreband :)

Svar: Ah oki! :-) Medium blir nog bra på lilltösa min :D
Josefine Fred

2012-11-09 @ 16:14:57
URL: http://Teamoveson.blogg.se
Postat av: Camilla Robertsson

nej, jag tyckte att dom var lagom! Jag har ett par eskadron stl full bak. annars har jag inga andra skydd!

2012-11-09 @ 16:16:00
URL: http://unafraid.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0