Äntligen!

Idag kom äntligen rätt snokremmar till Micklem-tränset som jag ska göra om till bettremmar. De första två jag köpte kom, i helt rätt färg, men hade ingen extra ögla vilket gjorde att de inte gick att använda. Köpte ett par till och dessa hade ögla, oxå i EXAKT rätt färg! Sån himla tur. :-)
 
Så imorgon ska jag, om jag hinner, klippa och göra nya hål på remmarna så jag kan börja använda dom. Men jag nojar ju så mycket när jag ska mäta ut ställena där jag ska göra nya hål. Inbillar mig att de blir snett, ojämnt och olika långa osv. och att hon ska känna av att de är olika långa osv. ;) Haha. Men försöker göra så gott jag kan.

Köpte dom btw på stigbergsgård, och har för mig någon här tipsade mig om de? Så tack till denne! :D

Svarta remmar som sitter på nu.. som jag får flytta mellan de två tränsen *jobbigt.se* :-)
 

Kommentarer
Postat av: Lina m. ridtravaren Siren

Har inget med inlägget att göra men jag har en liten fråga haha. Du har ju rätt mycket erfarenhet utav olika sadlar, har du någon erfarenhet utav Teknas hoppsadel? Minns att du haft deras dressyrsadel. Är ute i sadeldjungeln igen haha..

Svar: Den ska vara mer svängd i bommen än dressyrsadeln vet jag. Och jag tror mig minnas att den varit ganska svåranpassad, alltså att den legat väldigt "knepigt" på en del hästar. Men jag har inga erfarenheter själv av den tyvärr! :/
Josefine Fred

Postat av: Anni

Sååå bitter att inte ravelli gillade micklem. Lätt snyggaste tränset!

Svar: Förstår de! Men du gav de bara en ridtur elr?? För de kan ju ta en stund innan de vänjer sig vid nåt så pass nytt och annorlunda kanske :-) Ja de är fan svinsnyggt!
Josefine Fred

2012-10-11 @ 15:29:22
URL: http://Teamoveson.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0