Bilder


Kommentarer
Postat av: Siri

Smäcker hon är!:)

Svar: Jaså tkr du x) Jag som tycker hon biffat till sig bra och lagt på sig lite ytterligare :D
Josefine Fred

2012-10-03 @ 20:26:28
URL: http://sirieinarsson.blogg.se
Postat av: Ord & inga visor!

Fina tjejen =)

sv:Jag vänder tydligen upp och ner på en dels uppfattningar och en del känner sig kanske träffade också .Men för den saken skulle tycker jag inte att man behöver sjunka så lågt som en del gör.Har man problem med det jag skriver i min blogg så kan man ju faktiskt föra en dialog med mig ang det i stället för som i det här fallet diskutera mina inlägg i den egna lilla sekten på ett inte allt för trevlig sätt.

Men men.. jag hade väntat mig detta för länge sen..Det var bara en tidfråga innan någon började koka hahaha..jag tar det dock som en komplimang .Jag rör ju tydligen om i grytan på ett sätt som gör att folk diskuterar i allafall.
mvh/Q


Svar: Nej jag var ironisk, jag menade inte att det var ok att skriva som de gör... Absolut inte! Får man vara nyfiken o fråga var de diskuteras?(A) länk?! :D
Josefine Fred

2012-10-04 @ 14:51:03
URL: http://qodrofenia.bloggplatsen.se/
Postat av: Cissi

Så underbart fin häst du har! Jag har precis köpt en "travare" som nu inte ska vara travare längre ;) han är helt grön, men bara 4 år så vi har en lång väg framför oss! Vill bara tala om att jag blir väldigt inspirerad av din blogg och det känns som att i mina motgångar kommer jag kunna titta in på din blogg och känna att jag orkar! Du är en förebild i mina ögon!

Svar: Tusen tack snälla du!! :) Lycka till med din häst!! :)
Josefine Fred

2012-10-04 @ 18:53:15
Postat av: Ord & inga visor!

Äh!jag bryr mig inte så mycket egentligen utan skrattar mest åt det faktiskt.Det känns på så låg nivå både tilltaget och kunskapsmässigt så det är inget jag tänker lägga mer tid på.Jag har roligare saker för mig.Och jag slås inte ikull så lätt heller.

Jag Har inte lust att länka av den enkla anledningen att jag vägrar sjunka till samma nivå själv.och att ens försöka påverka den typen av människor på något sätt är helt lönlöst..Vill de snacka skit så får dom göra det.

mvh/Q

2012-10-04 @ 19:07:46
URL: http://qodrofenia.bloggplatsen.se/
Postat av: Emma

Härliga bilder!! :D

2012-10-04 @ 22:37:12
URL: http://www.horsesalovestory.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0